Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας του ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας του ΠΑΟΚ Κρηστώνης
από Πάμε Μπάλα
στις 22/09/2023
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Ανακοίνωση

Την Κυριακή, 17/09/2023, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής, η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας.
Φαίνεται ότι, η περσινή πορεία του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ, ενόχλησε αρκετούς, και αυτό φρόντισε να μας το καταστήσει άμεσα σαφές ο κ. διαιτητής του αγώνα!


Έξι (6) κίτρινες κάρτες (!!!), αποβολή του γενικού αρχηγού μας, αποβολή του ποδοσφαιριστή μας, Γιώργου Χατζηλιάδη για υποτιθέμενες άσεμνες χειρονομίες προς την κερκίδα, άρνηση να καταλογίσει καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο 70ο λεπτό του αγώνα και φυσικά, η υπόδειξη ανύπαρκτου πέναλτι στο 90ο λεπτό του αγώνα υπέρ της γηπεδούχου, ήταν μερικά μόνο από τα όμορφα πεπραγμένα του αξιότιμου κ. διαιτητή.

Αποτέλεσμα όλων αυτών; Φυσικά η αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος του αγώνα!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μετά τη λήξη του αγώνα αλλά και μέχρι σήμερα ακόμη, επανειλημμένα ζητήσαμε και ζητούμε ακόμη και τώρα, από τη γηπεδούχο ομάδα, να μας κοινοποιήσει το βίντεο με ολόκληρο τον αγώνα, αφού στο γήπεδο υπήρχαν τουλάχιστον δύο κάμερες, το οποίο, ως δια μαγείας, μετά το τέλος του αγώνα, εξαφανίστηκε! Παρά βέβαια το γεγονός, ότι σε διάφορες ιστοσελίδες της περιοχής, αναρτήθηκαν αποσπάσματα με φάσεις και γκολ από τον αγώνα!!


Για ποιο λόγο "εξαφανίστηκε" το βίντεο;;;

Ποιον εξυπηρετεί η εξαφάνισή του;;;

Προσπαθεί κάποιος να βοηθήσει ή να καλύψει κάποιον άλλο;;;


Ελπίζουμε και ευχόμαστε όλα αυτά τα "τυχαία" γεγονότα να οφείλονταν όντως στην τύχη και σε κακή μέρα του κ. διαιτητή, διότι η ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ, μπορεί να βρέθηκε λόγω συγκυρίας στη Γ΄ Εθνική, ΑΠΕΔΕΙΞΕ όμως ότι δεν ήταν ένα απλό πυροτέχνημα!

Δηλώνουμε, προς πάσα κατεύθυνση και ενδιαφερόμενο, ότι ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!

Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με υγεία σε όλους τους αθλητές και αξιωματούχους.

Υ.Γ.: Το γεγονός δε, ότι το προγραμματισμένο για την Κυριακή 24/09/2023 εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο το Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, το οποίο αναβλήθηκε για την Τετάρτη 27/09/2023 λόγω ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ, και μας αναγκάζει να δώσουμε 5 αγώνες σε διάστημα δύο εβδομάδων, συνιστά απλώς κλαυσίγελο και μας κάνει να αναρωτιόμαστε σε τι χρησιμεύει η υποχρέωση δήλωσης δεύτερης έδρας από τις ομάδες.