Αστέρας Βάρης για φίλημα (3-0) την Εράνη Φιλιατρών

Αστέρας Βάρης για φίλημα (3-0) την Εράνη Φιλιατρών

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Γιώργου Καβάση με επιβλητική εμφάνιση

από Πάμε Μπάλα
στις 14/10/2023
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Σπουδαία νίκη με 3-0 πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Αστέρας Βάρης επί της Εράνης Φιλιατρών. Ο αγώνας ξεκίνησε με καρδιοχτύπια για τους γηπεδούχους καθώς στο 6 λεπτό χρειάστηκε ο εξαιρετικός και  σήμερα Μαρινάκης για να "κόψει" την ελπίδα από τον Ηλιόπουλο  σε τετ α τετ να στεφθεί σκόρερ! 

Από εκείνη την στιγμή οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Καβάση  ανέλαβαν δράση και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας τους αντιπάλους τους σε όλες τις γραμμές.

Η εμφανής υπεροχή καρποφόρησε μόλις στο 20' λεπτό για τους γηπεδούχους καθώς από κοντά ο Μάγγος άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς΄'

Με την συμπλήρωση 30 λεπτών οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια, χωρίς όμως να υπολογίζουν την παρουσία του Μαρινάκ κάτω από τα δοκάρια , και ο οποίος είπε για ακόμη μια φορά STOP στην παραβίαση της εστίας του Αστέρα Βάρης. 

Με ανεβασμένο το ηθικό οι γηπεδούχοι κατάφερνα να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα πριν την λήξη του Α ημιχρόνου όταν στο 38΄λεπτό ο Ντούλιας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του η οποία πήγε στα αποδυτήρια με το ασφαλές 2-0.

Ο θρίαμβος του Αστέρα ολοκληρώθηκε στο 84'λεπτό με τον Μπερνιδάκη να πιάνει όμορφο σουτ και να παραβιάζει για τρίτη φορά την εστία του Σαββίδη κάνοντας το τελικό 3-0.

 

Αστέρας Βάρης : Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου, Barra, Μάγγος, Μπελαβράκης (Καλομοίρης), Χριστίνης (Μπάκας), Μαγγανάς (Μπερνιδάκης), Ντούλιας (Βασιλειάδης), Kalela (Νικολακόπουλος)

Εράνη Φιλιατρών: Σαββίδης, Μπινιώρης, Σάμπσον, Μπάρκας, Πέππας, Ηλιόπουλος, Φλαριώτης (78′ Λακριντής), Στραβάκος (55′ Μπουρδέκας), Γκεβόρι (72′ Πλατάνας), Κόλλιας (46′ Κωνσταντόπουλος), Δημητρίου (55′ Γκελκέρια)

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 22:42