Ο Κώστας Αποστολόπουλος επιστρέφει στην Κρήτη για τον ΑΟΑΝ

Ο Κώστας Αποστολόπουλος επιστρέφει στην Κρήτη για τον  ΑΟΑΝ
από Παμε Μπάλα
στις 18/01/2024
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

 

Δελτίο τύπου

 

Με το μπλε αστέρι ο Κώστας Αποστολόπουλος!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Αποστολόπουλο.

Ο γεννημένος στις 8/7/1993 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και έχει μια πλούσια καριέρα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Το ξεκίνημα του έγινε από τις ακαδημίας του Παναθηναϊκού για να προωθηθεί τη σεζόν 2012/13 στην ανδρική ομάδα και στο δεύτερο μισό της επόμενης περιόδου 2013/14 παραχωρήθηκε στην Παναχαϊκή στη Super League 2, για να ακολουθήσει το βήμα στο εξωτερικό στην Βελγική Ουνιόν Σεντ Ζιλούς στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014/15. Η επιστροφή του στην Ελλάδα τον βρήκε να αγωνίζεται στον Αχαρναϊκό το 2015/16 και την επόμενη 2016/17 στον ΑΟ Χανιά και τη Super League 2, συνεχίζοντας σε Παναχαϊκή (2017/18) και Κισσαμικό (2018/19). Βρέθηκε στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΙ (2019/20) στη Football League και Βέροια (2020/21), τις δύο επόμενες σεζόν (2021/22 και 2022/23) έπαιξε με τον Αιολικό Μυτιλήνης στη Γ’ εθνική, ενώ στο πρώτο μισό της τρέχουσας περιόδου αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα της Παναχαϊκής στη Super League 2.

Τον καλωσορίζουμε πάλι στην Κρήτη και τον υποδεχόμαστε στον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε να είναι υγιής, προκειμένου με την αξία του να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!

Γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια στον ΑΟΑΝ

Για την συνεργασία του με την ομάδα μας, ο Αποστολόπουλος, είπε «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΑΟΑΝ. Ευχαριστώ όλα τα μέλη του συμβουλίου που δείξανε εμπράκτως την επιθυμία τους να γίνω μέλος της ομάδας. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να συμβάλω τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, γιατί γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια από όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον ΑΟΑΝ. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο».