Ναι ρε Πανιωνάρα (0-1) τον Φωστήρα

Ναι ρε Πανιωνάρα (0-1) τον Φωστήρα
από Παμε Μπάλα
στις 25/02/2024
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

 

Με τη νίκη και από την έδρα του Φωστήρα περάσε ο Ιστορικός, που επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα, για την 24η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, όμως δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης. 
Τελικά η νίκη-λύτρωση ήρθε στο 87' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγνατίδη. Πέναλτι που είχε κερδίσει ο Γεμιστός.
Αυτή ήταν η 21η νίκη του Ιστορικού στο φετινό πρωτάθλημα, ο οποίος είναι πρώτος στην βαθμολογία με διαφορά 12 βαθμών από τον δεύτερο Εθνικό. 
 
Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και έψαχνε τρόπο να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Η μεγαλύτερη φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 15', όταν μετά από σέντρα του Γροντή ο Μπρέγκου έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε, αλλά οι φάσεις έλειπαν από το παιχνίδι.

Μπουρλάκης και Γροντής είχαν τις καλές τους στιγμές, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. 

Στο 86' ο Γεμιστός πάτησε περιοχη κέρδισε το πέναλτι από μαρκάρισμα αντιπάλου του, με τον Ιγνατίδη ένα λεπτό αργότερα (87') να σκοράρει από τα 11 βήματα και να κάνει το 0-1'!

Άπαντες στην ομάδα το γκολ το αφιέρωσαν στον μεγάλο άτυχο τον Καλύβα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστων και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Το 0-1 και το τελικό σκορ του αγώνα, με τον Πανιώνιο να συνεχίζει από νίκη σε νίκη και φυσικά να πλησιάζει όλο και περισσότερο και μαθηματικά στην άνοδο.

Στο φινάλε οι παίκτες του Ιστορικού πήγαν στους περίπου 500 φιλάθλους τους και όλοι μαζί πανηγυρισαν ένα ακόμα τρίποντο!

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Καραγκιολίδης, Κατσάρας, Μηλιώτης, Συριόπουλος (90' Τόλιος), Πεχλιβανίδης, Χατζηκυριάκος, Γάγγος (90' Κουτσούμπας), Ποζατζίδης (70' Δώδας), Μουκίδης, Τσιμπόκας, Γαϊτάνης (64' Κόκας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Σκαφίδας, Διονέλλης (46' Παυλάκης), Ζούλιας, Ποτουρίδης, Χοτζάλι, Πότσι (75' Αρναρέλλης), Μπρέγκου, Στούπης (60' Ιγνατίδης), Μπουρλάκης, Γεμιστός (90' Παντελίδης), Γροντής 

panionianea.gr