Πανιώνιος Ι Γεμίζουν το γήπεδο οι φίλαθλοι και στέλνουν μήνυμα επιστροφής!

Πανιώνιος Ι Γεμίζουν το γήπεδο οι φίλαθλοι και στέλνουν μήνυμα επιστροφής!
από Παμε Μπάλα
στις 22/03/2024
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Δελτίο τύπου

Τον συντοπίτη Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχεται ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ για την 28η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 24/03 στις 15:00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οδεύοντας προς την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και σε μια ακόμα σημαντική αναμέτρηση στον δρόμο για την κατάκτηση του μοναδικού μας στόχου, είμαστε σίγουροι πως ο 12ος μας παίκτης θα δώσει δυναμικό παρών, ώστε να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες της ομάδας μας ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νικη.
Τα εισιτήρια της αναμέτρησης για τις θύρες 2 και 4 θα διατεθούν την ημέρα του αγώνα όπου θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της οδού Αγίου Ανδρέα από τις 13:00 έως και τις 15:30.

Για τις θύρες 5-6 τα εισιτήρια θα διαθέτουν από το @panioniosofficialstore την ημέρα του αγώνα από τις 13:00 έως τις 15:30.

Επίσης μπορείτε ήδη να προμηθευτείτε και διαδικτυακά το εισιτήριο σας μέσα από την πλατφόρμα του Go-Out και τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.go-out.co/event/1711098802086 με την πλατφόρμα πλέον να παρέχει την δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίου για όλες τις θύρες του σταδίου μας!

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα διαμορφώνονται ως εξής:
Θύρα 2: 10€
Θύρες 4: 10€
Θύρες 5-6: 15€

Για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο θα ισχύσει η δωρεάν είσοδος σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές σχολείων και στους αθλητές και προπονητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. στην θύρα 7 του σταδίου μας της οποίας η χρήση θα είναι αποκλειστικά ως μαθητική, ενώ για όσους έχουν μαζί τους συνοδό το εισιτήριο θα υπάρχει στην είσοδο της θύρας 7 και η τιμή του θα ανέρχεται στα 5€.

Για ανάπηρα άτομα με κινητικά προβλήματα θα υπάρχει διαθέσιμη πρόσβαση στο γήπεδο από την είσοδο δίπλα ακριβώς από την θύρα 4 και θα τοποθετηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ