×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Καθάρισε» και την Ιεράπολη η Νίκη Αλίμου!

«Καθάρισε» και την Ιεράπολη η Νίκη Αλίμου!

Επικράτησε 1-0 με γκολ του Γιαννόπουλου, έχοντας και δυο δοκάρια

από
στις 25/01/2016

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ - ΙΕΡΑΠΟΛΗ 1-0

 

Ασταμάτητη μοιάζει η Νίκη που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και επικράτησε 1-0 της Ιεράπολης. Η ομάδα του Αλίμου παραμένει αήττητη στις 7 τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να έχει ανέβει στην 7η θέση μετά από 15 αγώνες.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 54' με σκόρερ τον Γιαννόπουλο, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννουδάκη. Η Νίκη Αλίμου έχασε αρκετές ευκαιρίες με αποκυρύφωμα τα δύο δοκάρια. Το πρώτο του Σάββα Γεωργιάδη και το δεύτερο του Βασίλη Γιαννουδάκη ο οποίος λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο γκολ φέτος από απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Αξίζει να σταθούμε ιδιαίτερα στην απόδοση του 18χρονου αριστερού μπακ χαφ Καραγιάννη, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του.

 

Διαιτητές: ΜΑΤΘΑΙΟΥ Ν., ΒΑΚΟΛΑΣ Μ., ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ Γ.

 

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Μωυσίδης, Τουρκίστας, Καραγιάννης, Λύτρας, Ακρωτηριανάκης (87' Κρητικός), Καζαντζίογλου, Βασιλειάδης, Γιαννόπουλος, Γεωργιάδης, Γιαννουδάκης (69' Γαβριήλ), Μπαϊρακτάρι (35' Κλεισιάρης).

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Πέττας, Κονσολένας, Ραπτόπουλος (69' Μπολιεράκης), Αθανασιάδης, Κανταρτζής, Τριανταφυλλόπουλος, Γκιωνάκης, Ραμματιάς (69' Ξημεράκης), Καραγεώργος (80' Σταύρου), Κατσικογιάννης, Κιρκίλης.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 20:48