×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Επέστρεψε με σούπερ εμφάνιση η Νίκη Αλίμου!

Επέστρεψε με σούπερ εμφάνιση η Νίκη Αλίμου!

Οι «κυανόλευκοι» πανηγύρισαν σημαντική νίκη μετά από καιρό, επικρατώντας 2-0 του Κεραμεικού

από
στις 23/02/2016

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ 2-0

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Νίκη Αλίμου, η οποία μετρούσε τρεις διαδοχικές ήττες! Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησαν 2-0 του Κεραμεικού στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας.

 

Ήταν ένα ματς στο οποίο θεωρητικά ο Κεραμεικός φάνταζε φαβορί, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε εντός αγωνιστικού χώρου. Εκεί, η Νίκη Αλίμου, που αδικείται από την βαθμολογική της θέση, ήταν καλύτερη και δικαιώθηκε στο φινάλε. Το 1-0 σημειώθηκε στο 87' όταν ο Γιαννόπουλος με «ρουκέτα» εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα να καρφωθεί στο παραθυράκι της εστίας του αντίπαλου γκολκίπερ για το 1-0.

 

Δευτερόλεπτα λεπτά ο Βασίλης Γιαννουδάκης που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή στο 52' είδε δεύτερη κίτρινη (για μαρκάρισμα) και αποβλήθηκε. Παρότι ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες ωστόσο, η Νίκη Αλίμου βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν στο 94' το πρώτο κανόνι των γηπεδούχων Δημήτρης Γαβριήλ διαμόρφωσε με ωραίο τελείωμα το τελικό 2-0.

 

Οι δύο σκόρερ του αγώνα:

 

Διαιτητές: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΜΠΑΖΑΚΟΥΛΑΣ Π., ΔΑΡΣΑΚΛΗΣ Η.

 

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Μωυσίδης, Καραγιαννίδης, Καζαντζιογλου, Λύτρας, Τζιβελέκης, Βασιλειάδης, Χατζηνικολάου (52' Γιαννουδάκης), Γιαννόπουλος, Γαβριήλ (62' Κλεισιάρης), Χέλιος (84' Γρατσιάς), Γεωργιάδης.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Τεπελένα, Τζουγανάκος, Γριτσώνης, Κάτρης Μαρ., Γιάνκολο, Κάτρης Στ., Καλανχμί, Κολάγκι, Σωτηρίου, Πέτουα, Τζετζιάς.