Έτοιμος για την άνοδο ο ΑΟ Ιλίου!

Έτοιμος για την άνοδο ο ΑΟ Ιλίου!

Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε με 2-0 του Αμαρουσίου κι έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνοδο, την οποία και αναμένεται να πανηγυρίσει πολύ σύντομα!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/03/2016

ΑΟ ΙΛΙΟΥ - ΜΑΡΟΥΣΙ 2-0

Το σκορ άνοιξε στο 21' ο Πυλαρινός με κεφαλιά, μετά από σέντρα Σαρλά, ενώ στο 29' ο Λίτσας, μετά από γύρισμα Σαμπανλάρι έγραψε το τελικό 2-0. Νωρίτερα και στο 23' αποβλήθηκε ο Μπακολάρι για τους φιλοξενούμενους αφού υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στο Σαμπανλάρι, ο οποίος και βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση, όμως έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 43' ο Σαρλάς μετά από σέντρα-σουτ "σημάδεψε" το δοκάρι. Τέλος οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες, αφού στο 87' αποβλήθηκε και ο Αποστολόπουλος με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Μαραθωνίτης, Κονισπολιάτης-Βαβουράκη

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Γεροντάκης, Σαρλάς, Λίτσας, Δαούτης, Ανταλής (54' Τριανταφυλλίδης), Πλάκας, Σαμπανλάρι, Ξενάκης, Πυλαρινός (54' Σταματάκης), Λερούτσος, Τζακόνη (72' Ντέλας).

ΜΑΡΟΥΣΙ: Διγαλέτος, Κωνσταντόπουλος (46' Αποστολόπουλος), Μπέκο, Μπακολάρι, Λάμπρος, Λέκκος, Μαραβελάκης Σ., Μαραβελάκης Η., Κυριακέας (76' Κυριόπουλος), Πολλάκης, Ρούτης (46' Σταυράτης).