Ντιντίφας: Ο διαιτητής αρνιόταν να καταγράψει το συμβάν!

Ντιντίφας: Ο διαιτητής αρνιόταν να καταγράψει το συμβάν!

Σοβαρή καταγγελία από τον πρόεδρο των Κυψελιωτών για το θέμα με το νούμερο της φανέλας του τερματοφύλακα του Παράδεισου.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 14/04/2016

Όπως αναφέραμε ο Κρόνος Αθηνών θα κατέθετε ένσταση, όπως και τελικά έκανε, για το γεγονός πως ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Παράδεισου Πέτρου αγωνίστηκε στην πλάτη με τον αριθμό 71, ενώ κανονικά θα πρέπει να παίζουν παίκτες που φοράνε αριθμό φανέλας από το 1-18, όπως είναι υποχρεωτικό από τον κανονισμό. Όλα αυτά συνέβησαν στο παιχνίδι της Αλεπότρυπας ανάμεσα στον Κρόνο Αθηνών και τον Παράδεισο με την ομάδα του Αμαρουσίου να επικρατεί τελικά με 2-1.

Το "Πάμε Μπάλα" επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Κρόνου Γιάννη Ντιντίφα, ο οποίος έκανε μία σοβαρή καταγγελία τονίζοντας ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνιόταν να καταγράψει το παραπάνω γεγονός στο φύλλο αγώνα! Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να κάνω μία σοβαρή καταγγελία καθώς ο διαιτητής του αγώνα Ψαρίδης αρνιόταν να καταγράψει το γεγονός στο φύλλο αγώνα επί μία ώρα, ενώ ήταν υποχρεωμένος να το πράξει! Ίσως γιατί ήξερε ότι θα τιμωρηθεί αυτός και ο βοηθός του. Εμείς του αναφέραμε πως δεν θα υπογράφαμε το φύλλο αγώνος αν δεν έγραφε το περιστατικό. Μάλιστα ο συγκεκριμένος διαιτητής έκανε πολλά λάθη εναντίον μας καθόλη τη διάρκεια του αγώνα».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Κρόνου υπογράμμισε: «Είναι παρατυπία αυτό που συνέβη και θα το κυνηγήσουμε. Πιστεύω ότι η παραμονή θα κριθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ίσως από τους άλλους φιλάθλους να μην φαίνεται σωστό το ότι προχωράμε σε ένσταση, αλλά πρέπει να υποστηρίξουμε το έννομο συμφέρον μας. Άλλωστε φέτος έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς από λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις και έχουμε πραγματικά απηυδήσει!»