Τετραπλή ενίσχυση για Κεραμεικό!

Τετραπλή ενίσχυση για Κεραμεικό!

Τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα του Κεραμεικού!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 09/11/2016

Λίγο μετά την εντυπωσιακή νίκη με σκορ 4-1 επί της Πέρα Κλούμπ η διοίκηση του συλλόγου η οποία λειτούργησε αθόρυβα αλλά ουσιαστικά στον μεταγραφικό τομέα, ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων παικτών. Οι παίκτες που εντάχθηκαν στο ρόστερ του συλλόγου είναι οι Σπύρος Τσιλιμπάρης, Βαγγέλης Καλαράς, Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης και Λέανδρος Ντέτσικας.

Ο πρώτος είναι 30 ετών και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού χαφ και προέρχεται από τον Αρίωνα, ο δεύτερος είναι 28 ετών παίζει ως αμυντικό αλλά και κεντρικό χαφ και προέρχεται επίσης από τον Αρίωνα, ο τρίτος είναι 25 ετών αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και προέρχεται από τον Άγιαξ Ταύρου και ο τέταρτος είναι 16 ετών αγωνίζεται ως δεξί χαφ και προέρχεται από τον Πανιώνιο.

Έκπληξη επιφύλασσε η διοίκηση του Κεραμεικού στους φίλους της ομάδας στο νικηφόρο ματς με την Πέρα Κλουμπ το οποίο παρακολούθησε αρκετός κόσμος, Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε καμεραμάν ο οποίος κατέγραψε στιγμιότυπα από τον αγωνιστικό χώρο, από τον πάγκο του Κεραμεικού ακόμα και από την εξέδρα.

Εκπληκτική ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ίδιο ματς ο επιθετικός Φαλάγγας ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, δημιούργησε τα άλλα δύο, πέτυχε ένα ακόμα γκολ με ανάποδο ψαλίδι που του ακυρώθηκε ενώ σε κεφαλιά του η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και φάνηκε να περνάει την γραμμή του τέρματος.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ