Ανεβαίνει επίπεδο με Τουμάση o ΠΟ Ψυχικού

Ανεβαίνει επίπεδο με Τουμάση o ΠΟ Ψυχικού

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία της διοίκησης του Γιάννη Πετρίδη στον ΠΟ Ψυχικού!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 05/01/2017

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των βορείων προαστίων προχώρησε στην απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού Σπύρου Τουμάση! Αναμφίβολα αποτελεί επιτυχία για τον ΠΟΨ που καταφέρνει να ντύσει στα πράσινα τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που τον ήθελαν διακαώς και άλλες ομάδες!

Η σταδιοδρομία του τα... λέει όλα για την ποιότητα που διαθέτει ο Σπύρος Τουμάσης, καθώς έχει αγωνισθεί στον Ακράτητο και στον Λεβαδειακό στην Α’ Εθνική, στο Χαϊδάρι στην Γ’ Εθνική, στη Μαρκό και στην Τριγλία Ραφήνας καθώς και στους Αγίους Αναργύρους. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε στην Αθηναΐδα, όπου και πέρυσι πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ κατηγορία. Σε αυτό το πρώτο τετράμηνο ο 36χρονος φορ αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας δύο τέρματα, ενώ πέρυσι είχε 19 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας.

Αναμφίβολα και ο τεχνικός Γιώργος Παπαδόπουλος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για τη συγκεκριμένη προσθήκη, όπου και μάλιστα θα μπορεί να υπολογίζει τον Τουμάση και από τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Αττικό (εκτός).