Με «οδηγό» Τζώρτζη το Χαλάνδρι!

Με «οδηγό» Τζώρτζη το Χαλάνδρι!

Η ομάδα των βορείων προαστίων επέστρεψε στις νίκες κόντρα στα Σούρμενα (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/01/2017

Ένα τέλος στο αρνητικό σερί των τελευταίων δύο μηνών έβαλε το Χαλάνδρι, δημιουργώντας την αίσθηση πως πιθανόν να βρίσκεται σε ένα νέο ξεκίνημα στην παρουσία του στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α' κατηγορίας. Με οδηγό και κορυφαίο τον Γιάννη Τζώρτζη η ομάδα των βορείων προαστίων επιβλήθηκε με 2-1 απέναντι στα Σούρμενα, επανήλθε στις νίκες μετά από έξι απόπειρες που αποδείχθηκαν αποτυχημένες και δέχθηκε μία γερή τόνωση στην ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη, δεν είχαν καλή παρουσία οι «ροσονέρι» των νοτίων προαστίων και γνώρισαν την ήττα, που τους κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία.

Μόλις στο 4' ο Τζώρτζης άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ από τα 35 μέτρα (1-0), θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη. Στο 77' ο Αχ. Κατσούλης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινή προβολή (2-0), για να μειώσει στο 91' ο Γιαννόπουλος μετά από αντεπίθεση και πλασέ (2-1). Στο 28' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Δημογιάννης ενώ και στο 75' ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Κατσιούλης αφού ο διαιτητής Γκάμαρης θεώρησε ότι η μπάλα βρήκε πρώτα στο χέρι του.

Διαιτητής ήταν ο Γκάμαρης, με βοηθούς τους Κορτέση και Νικολάου

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος): Νικολάου, Φωτάκης, Φελέκης, Μαράνος (63' Βέρρας), Καρακάσης, Κανέλλος, Λουκάς, Τσίτσαρης, Κατσιούλης, Τζώρτζης (85' Κόντος), Καγιώργης (82' Λεαβρτζινός)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Βαγγέλης Μάλλιος): Καπακτσόγλου, Μετλίου, Πρέκας, Ακριτίδης (20' λ.τρ. Κορκολής), Γιοματάρης (63' Ζιώγας), Μπουγιούκος, Θεοδώρου, Μανωλιάδης, Καζαντζής, Πασάς (29' λ.τρ. Γιαννόπουλος), Δημογιάννης.

(Περιγραφή: Φώτης Κατσούφης)

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 22:18