Άξια ψηλά ο Παπάγος,σώθηκε στο 96' ο Χαραυγιακός!

Άξια ψηλά ο Παπάγος,σώθηκε στο 96' ο Χαραυγιακός!

Ο Παπάγος του Γιάννη Σιλεβίστα απέδειξε γιατί βρίσκεται ψηλά φέτος στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, παρότι νεοφώτιστος, και ενώ δεν έχει σε καμιά των περιπτώσεων το μπάτζετ ομάδων όπως ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου και ο σημερινός του αντίπαλος!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 19/03/2017

ΠΑΠΑΓΟΣ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-1

Έπαιξε στα ίσια το Χαραυγιακό και θα μπορούσε να φτάσει σε μία πολύ σπουδαία νίκη την οποία και έχασε στις λεπτομέρειες στο τελευταίο λεπτό μένοντας στο 1-1!

Από την άλλη, οι «νερατζούρι» γλύτωσαν ένα δεύτερο σοκ μέσα σε τέσσερις μέρες μετά την απώλεια κυπέλλου και έσωσαν το βαθμό στο τέλος και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Θριάμβου Χαϊδαρίου παραμένουν σε απόσταση βολής από την κορυφή. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9' με κεφαλιά του Σταυρουλάκη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπράτσι, ενώ στο 90'+2’ αποβλήθηκε από τον πάγκο του Χαραυγιακού με απευθείας κόκκινη ο Παπαδημητρίου.

Στο 90'+4’ και στην τελευταία φάση του αγώνα ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κάτσικα στον Μακρυγιάννη και απέβαλε τον τερματοφύλακα του Παπάγου. Τρία λεπτά αργότερα ο Φωστέρης εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, αφού ο Κόρδας που κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα για το πέναλτι που δόθηκε, αλλά και για τις πολλές καθυστερήσεις που κρατήθηκαν.

Διαιτητές: Καλανζής, Κολλιάκος - Λιαμπότης.

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κάτσικας, Κόρδας, Νούτσος, Αλεξιάδης, Ρέτζιο, Κολοβός (59’ Αναστασίου), Κουτσοβέλης, Σταυρουλάκης, Παπαναστασίου (78’ Πετρόπουλος), Μπράτσι, Σιούτας (89’ Πετρίτης).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Κουντουριώτης, Βαζούκης (38’ Κωνσταντίνου), Παϊκόπουλος, Μπιρμπιλής (64’ Ριβελίνο), Τουγουντζόγλου, Μακρυγιάννης, Φωστέρης, Γιαννόπουλος, Μπίτιλης, Ράμμος.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 23:50