Σε τεντωμένο σκοινί η μάχη του τίτλου στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ!

Σε τεντωμένο σκοινί η μάχη του τίτλου στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ!

Τρεις αγωνιστικές απέμειναν στην Α’ Κατηγορία και η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους δύο ομίλους φαντάζει άκρως αμφίρροπη!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 18/04/2017

Φέτος στην Α’ ΕΠΣΑ παρακολουθούμε ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, ειδικά όσον αφορά την μάχη του τίτλου! Αν και στους δύο ομίλους υπήρχαν ξεκάθαρα φαβορί, στον 1ο όμιλο ο Χαραυγιακός και στο 2ο το Αιγάλεω, παρόλα αυτά φαίνεται πως όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική! Και πάλι καλά βέβαια θα πρέπει να λένε οι ιθύνοντες των δύο ιστορικών ομάδων, αφού ο Χαραυγιακός έμεινε στο -7 από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και το Αιγάλεω στο -12 από τον Πανερυθραϊκό!

Έτσι οι δύο σύλλογοι έχουν καλύψει τη διαφορά (στο -1 ο Χαραυγιακός, ισόβαθμος με τον Πανερυθραϊκό το Αιγάλεω) και όλα φαντάζουν ανοιχτά. Και αφού φτάνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος το "ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ" προσεγγίζει με τη δική του... ματιά την μάχη του τίτλου και στους δύο ομίλους και σας παρουσιάζουμε τα δεδομένα των «μονομάχων».

Ξεκινάμε με τον 1ο όμιλο και στις επόμενες μέρες θα κάνουμε αναφορά και στον 2ο.

f1afierwma_thriamvos_xaidariou.jpg

Έχασε το πλεονέκτημα ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που μετράει μόλις τη δεύτερη συμμετοχή του στην Α’ ΕΠΣΑ με την πρώτη να είναι πέρυσι, δεν έκρυβαν το γεγονός πως θέλουν να πρωταγωνιστήσουν φέτος. Γι’αυτό προχώρησαν στην απόκτηση παικτών όπως ο Μπερτσιάς και ο Κακλαμάνος. Όμως, δεν ήταν αυτοσκοπός το πρωτάθλημα. Βέβαια, όταν βρίσκεσαι εφτά βαθμούς με τη λήξη του πρώτου γύρου πάνω από το βασικό σου αντίπαλο και τον έχεις κερδίσει στην έδρα σου με 3-0, δεν μπορείς να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Όμως, η ομάδα του Νίκου Παπαρούνη με τις συνεχόμενες ισοπαλίες της (πριν από τις δύο τελευταίες νίκες με Θρίαμβο Αθηνών και Πεύκη μέτρησαν τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε ματς) έχασε το προβάδισμα και βρίσκεται μόλις ένα πόντο πάνω από το Χαραυγιακό.

Το πρόγραμμα

28η αγ: ΑΟ Χαϊδαρίου-Θρίαμβος Χαϊδαρίου

29η αγ: Θρίαμβος Χαϊδαρίου-Δάφνη Π. Φαλήρου

30η αγ: Χαραυγιακός - Θρίαμβος Χαϊδαρίου.

f1xaravgiakos_afierwma.jpg

Παρέμεινε... ζωντανός ο Χαραυγιακός

Όπως ήρθε η κλήρωση των ομίλων φάνηκε πως φέτος, είναι η ευκαιρία του Χαραυγιακού να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά ήρθαν οι τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε ματς μεταξύ 10ης και 14ης αγωνιστικής, με συνέπεια ο Χαραυγιακός να βρεθεί ξαφνικά στο -4 από την κορυφή και να πηγαίνει μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων με την. . . πλάτη στον τοίχο ουσιαστικά να παίξει το πρωτάθλημα στο Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Η αποχώρηση του Βαγγέλη Χαντέ δεν έφτιαξε ιδιαίτερα τα πράγματα και η ήττα με 3-0 φάνηκε πως ήρθε φυσιολογικά. Όμως, η φανέλα είναι. . . βαριά και από εκείνο το σημείο και μετά ο Χαραυγιακός, του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη πλέον, έκανε ένα μεγάλο σερί στο β’ γύρο (Δέκα νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες) και βρίσκεται μόλις ένα πόντο πίσω.

Το πρόγραμμα

28η αγ: Χαραυγιακός-Αγία Ελεούσα

29η αγ: Ρουφ-Χαραυγιακός

30η αγ: Χαραυγιακός - Θρίαμβος Χαϊδαρίου.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 18:21