Πριν...πεινάσουν μαγειρεύουν στους Τράχωνες Αλίμου!

Πριν...πεινάσουν μαγειρεύουν στους Τράχωνες Αλίμου!

Και τη νέα σεζόν θα παραμείνει στην ομάδα των νοτίων προαστίων ο Γιάννης Κουσάνας

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 25/04/2017

Είναι γνωστό σε όλους το γνωμικό του λαού μας που αναφέρει πως: «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»!

Έτσι και η διοίκηση του Χρήστου Τσιουρή, πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Κουσάνα. Απολύτως λογική η κίνηση, τουλάχιστον κατά την άποψή μας, που αποδεικνύει πως ο σύλλογος δουλεύει σε σωστά πρότυπα. Άλλωστε ο Γιάννης Κουσάνας θεωρείται από τους καλύτερους προπονητές στην κατηγορία, κάτι που απέδειξε και η φετινή του παρουσία στον πάγκο του συλλόγου, ο οποίος και βρίσκεται κοντά στο να τερματίσει στην πρώτη εξάδα.

Δεν είναι και λίγες οι φορές στο παρελθόν που ομάδες που βρέθηκαν μέχρι και στα... σαλόνια της Β’ Εθνικής έχουν στη συνέχεια φτάσει μέχρι και στη Β’ και τη Γ’ ΕΠΣΑ, με την κατρακύλα να μην έχει τελειωμό!

Έτσι η φετινή χρονιά δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρέθηκε και μία... ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα του Αλίμου!

Από εκεί και πέρα σε ανακοίνωσή της που εξέδωσε η ομάδα των Τραχώνων αναφέρονται τα εξής για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κουσάνα: "Με ένα σαφές αίσθημα παραδοχής και ικανοποίησης, η διοίκηση του Α.Ο.Τ. ΑΛΙΜΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να δημοσιοποιήσει και επισήμως αυτό που ήδη είναι κοινό μυστικό στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Τραχώνων. Την συνέχιση δηλαδή της συνεργασίας, για άλλο ένα χρόνο, με τον άξιο, φιλόδοξο και «νεωτεριστή» προπονητή, τον Γιάννη Κουσάνα, που το έργο του ήδη έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς στην ομάδα του Αλίμου! Ο σύλλογος τα δύο προηγούμενα χρόνια προερχόταν από δύσκολες και… ¨επώδυνες¨ συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Β΄ και της Γ΄ Εθνικής, όπου η έλλειψη χρημάτων και ηθικού τον οδήγησε και πάλι από πέρσι στα παλιά και γνώριμα μονοπάτια της Α΄ Κατηγορίας, να ψάχνει για να ξαναβρεί την χαμένη του ταυτότητα...

Με όραμα την αναγέννηση του συλλόγου και στόχο την δημιουργία μιας νέας, ανταγωνιστικής και ψυχωμένης ομάδας, το σωματείο των Τραχώνων υπό νέα διοίκηση και στηριζόμενο σε νέα παιδιά προερχόμενα από την ακαδημία του συλλόγου, πέτυχε υπό την καθοδήγηση του coach Κουσάνα να πραγματοποιήσει για φέτος τους στόχους του, ώστε να μπουν γερές βάσεις για την νέα χρονιά στην οποία πλέον ο πήχης των προσδοκιών θα είναι ακόμα υψηλότερος!

Έχοντας λοιπόν πλήρη εμπιστοσύνη στον Γιάννη Κουσάνα και τις επιλογές του, οι Τράχωνες ευελπιστούν στην νέα αγωνιστική σεζόν να παρουσιάσουν ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό σύνολο σε τέτοιο βαθμό, που πλέον θα στοχεύει μόνο ψηλά, έχοντας σκοπό να ξαναζήσει στιγμές δόξας όπως λίγα χρόνια πριν…"