Σταυριανός: Δεν μας αγγίζει τίποτα!

Σταυριανός: Δεν μας αγγίζει τίποτα!

«Οι Άγ. Ανάργυροι δεν είναι ποτέ αδιάφοροι» ξεκαθάρισε ο νεαρός τεχνικός λίγες ώρες πριν από το ματς με τον Πανερυθραϊκό.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 29/04/2017

Στους Αγίους Αναργύρους οραματίζονταν το καλοκαίρι τη δημιουργία μίας ομάδας που φέτος θα έκανε πρωταθλητισμό. Μερικούς μήνες αργότερα οι κυανέρυθροι των δυτικών προαστίων βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, έστω κι αν το έχουν καταφέρει από μία διαφορετική... θέση! Τα 'φερε έτσι η μοίρα και η... κλήρωση, για να αποτελέσουν τον έναν εκ των βασικών ρυθμιστών της μάχης για το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας, υποδεχόμενοι σήμερα το απόγευμα τον Πανερυθραϊκό στο πλαίσιο της 29ης, προτελευταίας αγωνιστικής. Με νίκη η ομάδα των βορείων προαστίων θα κάνει «άλμα» τίτλου, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα το Αιγάλεω θα «αγκαλιάσει» την πρώτη θέση.

Λίγες ώρες πριν από το ματς της... χρονιάς ο Ισίδωρος Σταυριανός ξεκαθάρισε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» πως η ομάδα του μόνο αδιάφορη δεν θα είναι, παρά το γεγονός ότι την περασμένη αγωνιστική «κλείδωσε» τη σωτηρία της.

«Καλό θα ήταν να ήμασταν εμείς η ομάδα που θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα και όχι εκείνη που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή. Ασχέτως αν δεν το έχουμε καταφέρει, θα παίξουμε για την ομάδα μας, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και δεν μας αγγίζει τίποτ' άλλο! Δεν ακούμε λόγια ούτε αριστερά ούτε δεξιά και οτιδήποτε μπορεί να συζητάνε. Οι Άγιοι Ανάργυροι δεν είναι ποτέ αδιάφοροι! Ειδικά αυτή είναι μία λέξη που εγώ δεν τη χρησιμοποιώ» σημείωσε αρχικά ο 36χρονος τεχνικός, για να συμπληρώσει μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν μας αγγίζει καμία συζήτηση γύρω από το παιχνίδι και δεν μας δημιουργεί άγχος. Η κάθε ομάδα καθορίζει την τύχη της και μόνο! Παίζουμε για την ομάδα μας και μόνο! Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το καλό πρόσωπο που έχουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Έχουμε κι εμείς το κίνητρό μας για τη νίκη. Έχουμε το αήττητο στην έδρα μας σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο και θέλουμε να το διαφυλάξουμε. Επίσης, στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται».