Με γκολ...Φαρμάκη η Διάνα την παραμονή!

Με γκολ...Φαρμάκη η Διάνα την παραμονή!

Απίστευτη εξέλιξη σημειώθηκε στο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στο Καματερό και τη Διάνα Ηλιούπολης, η οποία και απέδειξε πως είναι... εφτάψυχη!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 06/05/2017

ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 0-1

Με γκολ του Φαρμάκη στο 89’ οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 1-0 μέσα στο Καματερό και ανανέωσαν την συμμετοχή τους στην Α’ ΕΠΣΑ έστω και στο... παρά ένα!

«Αυτοκτονία» για το Καματερό που πήγαινε για δύο αποτελέσματα, ενώ ζητάει πέναλτι στο 71’ (για ανατροπή του Λαμέ από τον Κόρρα ύστερα από ασίστ πάσα του Άγκολι). Τώρα, η ομάδα των δυτικών προαστίων θα παίξει μπαράζ σε ουδέτερη έδρα με τον ΑΟ Περιστερίου, ώστε να παίξει νέο μπαράζ με τον 14ο του άλλου ομίλου για να φτάσει στην παραμονή.

Το πρώτο μπαράζ γίνεται γιατί υπάρχει απόλυτη ισοβαθμία με τον ΑΟ Περιστερίου (1-1 το ματς του πρώτου και του δεύτερου γύρου).

Δοκάρι: 81’ Ντάντης

Αποβολή: 90’+1’ Καλλέργης (2η κίτρινη)

Διαιτητές: Γκάμαρης, Φωτόπουλος - Απτόσογλου.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Μητρούσης, Κοντόσταυλος, Πιτέλης (55’ Βασιλείου), Καλογερόπουλος Ι., Τρακόσης, Ξενάκης (46’ Λιόνας), Ντάντης, Άγκολι, Λαμέ (85’ Παππάς), Καλογερόπουλος Γ., Λέκκας

ΔΙΑΝΑ: Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Βιτωράτος (81΄Λουκάι), Φαρμάκης, Νίκολι, Σούλας (77’ Σταθακόπουλος) Παριανός, Αναστασίου, Μπαλαφούτης (59’ Παπαδημητρίου), Ρούσεφ, Καλλέργης