Από τον Κεραυνό Πετρούπολης στον Παναθηναϊκό

Από τον Κεραυνό Πετρούπολης στον Παναθηναϊκό

Ο Διονύσης Σαμαράς και ο Δημήτρης Ψύλλας μετακομίζουν από τις ακαδημίες του Κεραυνού Πετρούπολης στις αντίστοιχες του Παναθηναϊκού, έπειτα από συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 22/06/2017

Η αστείρευτη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Κεραυνού τα τελευταία τρία χρόνια, κυρίως, μέσω των δύο έμπειρων και καταρτισμένων προπονητών, του Παναγιώτη Δουγιέκου και του Βασίλη Μπαλτά απέφερε καρπούς.

Έτσι, ο γεννημένος το 2001 Διονύσης Σαμαράς και ο γεννημένος το 2004 Δημήτρης Ψύλλας είναι οι πρώτοι αθλητές των τμημάτων υποδομής που κάνουν ένα τόσο σημαντικό βήμα. Ο Σαμαράς αποτελεί γέννημα θρέμμα του Κεραυνού και θα ενσωματωθεί στην Κ-17 του Παναθηναϊκού.

Αγωνίστηκε σε τρία τμήματα υποδομής (τζούνιορ, παιδικό, παμπαιδικό), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικός μέλος της πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Φέτος αγωνίστηκε σε 27 ματς στην Β’ κατηγορία, με 2.047 λεπτά συμμετοχής και έξι γκολ.

Ο Ψύλλας συμμετείχε στο τμήμα των τζούνιορ και του παμπαδικού, ξεχώρισε από πολύ νωρίς και πλέον, θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Κ-14 του Παναθηναϊκού.

Από τον Κεραυνό Πετρούπολης ευχαριστούν για τη συνεργασία, τόσο τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Τάκη Φύσσα, όσο και τον Γιώργο Φαμέλη που ανήκει στο τμήμα scouting της ΠΑΕ.