Τσιμπάκης και Πανερυθραϊκός ξανά μαζί

Τσιμπάκης και Πανερυθραϊκός ξανά μαζί

Ο Αντώνης Τσιμπάκης θα είναι ο «καπετάνιος» των κόκκινων για έβδομη συνεχή χρονιά

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 29/06/2017

Συνιστά μοναδική περίπτωση, τα τελευταία χρόνια στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο, αυτή του Πανερυθραϊκού. Ομάδα που σε βάθος χρόνου πρωταγωνιστεί με σχεδόν απόλυτη συνέπεια, ομάδα που παρότι φάνηκε να πιάνει... ταβάνι με την εκρηκτική της πορεία τη σεζόν 2013-2014, όταν σάρωσε τους τίτλους, δεν έχασε την επαφή της με τον πρωταθλητισμό. Εδώ και χρόνια ο Πανερυθραϊκός μεγαλώνει ισορροπώντας ή, αν προτιμάτε, ισορροπεί... μεγαλώνοντας, κρατώντας μακριά του τις «δονήσεις» που δημιουργούν οι φιλοδοξίες, τα πάθη των ανθρώπων.

Έργο ανθρώπων, όμως, είναι η σπάνια χημεία που έχει δημιουργηθεί στον σύλλογο της Νέας Ερυθραίας, βασικό συστατικό της οποίας είναι η εκτίμηση. Εκτίμηση αμοιβαία, που έφερε και την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στα πρόσωπα που πρωτοστατούν, το καθένα από το πόστο του, σε όλη αυτή την προσπάθεια. Τόνι Αχαρονιάν... εκ της διοικήσεως και Αντώνης Τσιμπάκης, επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου, συμφώνησαν να συμπορευθούν για έβδομη συνεχή χρονιά, κινούμενοι στις... ράγες της ίδιας φιλοσοφίας: ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και ανάδειξή τους μέσα από ένα «καλοκουρδισμένο» σύνολο.

Λίγες από τις σκέψεις του μοιράστηκε με τους αναγνώστες της «ΩΡΑΣ των σπορ» ο 44χρονος προπονητής. «Με την έλευση του προέδρου έγινε η συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε η εκτίμηση της διοίκησης για τη δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Και από τη δική μου πλευρά, βέβαια, υπάρχει η ανάλογη εκτίμηση για τη συνεργασία μας» σημείωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Η ομάδα είναι άκρως ανταγωνιστική, έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια και έχει πάρει τρόπαια, με αποκορύφωμα όσα είχε πετύχει το 2014. Και η φετινή χρονιά, όμως, ήταν επιτυχημένη. Πλέον, άμεση προτεραιότητά μας είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός, πάνω στον οποίο θα προστεθούν παιδιά από την ακαδημία. Επίσης, θα γίνουν και κάποιες κινήσεις, που όμως θα είναι πολύ στοχευμένες». 

πηγή: ΩΡΑ των σπορ

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 19:45