Στοχεύει ψηλά η Διάνα Ηλιούπολης

Στοχεύει ψηλά η Διάνα Ηλιούπολης

Διπλό μεταγραφικό... χτύπημα από τους «κυανέρυθρους» με Κράσι και Καλουδιώτη.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 12/07/2017

Απ’ ότι φαίνεται στη Διάνα δεν θέλουν να είναι φέτος ο... φτωχός συγγενής της ποδοσφαιρικής Ηλιούπολης. Ούτε φυσικά να ζήσουν το περσινό άγχος όπου και κατάφεραν στο παραένα να σώσουν τη χρονιά και να παραμείνουν στην Α’ κατηγορία. Είναι προφανές πως θέλουν να ανέβουν επίπεδο και να διεκδικήσουν πράγματα. Έτσι εξηγούνται μεταγραφικές προσθήκες όπως αυτές των Κράσι και Καλουδιώτη, όπου και μάλιστα ο δεύτερος γυρίζει σε γνώριμα λημέρια.

Ο Ματέο Κράσι δεν θέλει και πολλές συστάσεις στο κοινό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Είναι 26 ετών και έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Φωστήρα Ταύρου, αλλά και στον Αετό Κορυδαλλού. Στην παρουσία του στην ΕΠΣ Αθηνών μέτρησε 61 συμμετοχές και 23 γκολ, ενώ στο εξάμηνο που αγωνίστηκε στον Φωστήρα Ταύρου στη Γ’ Εθνική μέτρησε εφτά συμμετοχές.

Με τον Αετό Κορυδαλλού πανηγύρισε πέρυσι το πρωτάθλημα όπου και μέτρησε 16 συμμετοχές και 5 τέρματα. Φέτος επέστρεψε τον Φεβρουάριο αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» να κατακτήσουν πάλι κάποιον τίτλο, μέτρησε όμως 8 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές. Αναμφίβολα λύνει τα χέρια επιθετικά του Άκη Μιχαηλίδη, ο οποίος μπορεί να βασίζεται πλέον σε μία πολύ ποιοτική λύση.

Όσον αφορά τον 25χρονο Κώστα Καλουδιώτη επιστρέφει στη γνώριμη γι’αυτόν γειτονιά της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, όπου και βρίσκεται η έδρα της ομάδας. Μόλις ένα χρόνο άντεξε μακριά από τη Διάνα ο ποιοτικός μέσος. Παρόλα αυτά πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα με την Οδηγήτρια στον Πειραιά, όπου και έκανε μία γεμάτη σεζόν μετρώντας 29 συμμετοχές και 2 γκολ. Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ήταν στη Διάνα όπου μέτρησε συνολικά 111 συμμετοχές και 15 γκολ.

Αναμφίβολα με τις προσθήκες των Κράσι και Καλουδιώτη, υπολογίζοντας πάντα και αυτή του Ζουμπουνέλη η Διάνα Ηλιούπολης ενισχύεται σημαντικότατα ενόψει της νέας σεζόν.