Δυνατή όπως και πέρυσι η Κοψαχείλα

Δυνατή όπως και πέρυσι η Κοψαχείλα

Με χαμηλό μπάτζετ, αλλά πάνω απ’όλα με μεράκι και θέληση του προέδρου Παναγιώτη Μαρκατζίνου η Κοψαχείλα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα προόδου στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 20/08/2017

Ένα ακόμη μικρό σκαλί, γιατί όχι και πιο μεγάλο, αναμένεται να ανέβει και φέτος η ιστορική ομάδα των νοτίων προαστίων που κινείται μεθοδικά και στοχευμένα στο μεταγραφικό παζάρι της Β’ ΕΠΣΑ.

Ξεχωρίζει η μεταγραφή Γκιόλα

Μάλιστα η μεταγραφή του καλοκαιριού ακούει στο όνομα Σταύρος Γκιόλας, με τον 29χρονο επιθετικό να έχει καταγράψει πληθώρα συμμετοχών και τερμάτων στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο, και όχι μόνο, έχοντας αγωνιστεί σε Αστέρα Δρεπανιακού, ΠΑΟ Ρουφ, Πετράλωνα, Πανθησειακό και Παλαιό Φάληρο. Βέβαια η διοίκηση της Κοψαχείλας δεν σταμάτησε εκεί την ενίσχυση της ομάδας αφού αποκτήθηκαν και ο Βαγγέλης Ζαντιώτης (τερματοφύλακας), που έχει αγωνιστεί με Σπάρτη στη Δ’ Εθνική και στην Χίο, ο Χριστόφορος Σταμούλης, αμυντικό χαφ που έχει παίξει σε Κουκάκι και Βοτανικό και ο Κώστας Κολοκυθάς, επιθετικό χαφ που έχει φορέσει τις φανέλες της Καισαριανής και του Βοτανικού. Επίσης, στο ρόστερ προστέθηκαν ο Σήφης Παπαδόπουλος (Αγροτικός Αστέρας και Παμβοχαϊκό στη Δ’ Εθνική), ο Δημήτρης Γαβριήλ (επιθετικός από τη Νίκη Αλίμου και τέλος ο Τεκίδης (τερματοφύλακας 17χρονών από το Παλαιό Φάληρο).

Ανανέωσε ο αρχηγός

Σημαντικές είναι και οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που είχαμε με τον αρχηγό της ομάδας Αντώνη Οντατζη να παραμένει γι’ακόμη μία χρονιά στην αγαπημένη του ομάδα στην οποία, αναμφίβολα, έχει προφέρει πολλά. Επίσης ανανέωσαν οι Μιχάλης Τσίκος, Δημήτρης Γκαγκαστάθης, Στέφανος Φόνσος, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Σέργιος Μπαξεβάνης και Γιώργος Γιουβρής.

Παραμένει στην τεχνική ηγεσία ο Κουφογιαννάκης

Όπως φαίνεται, ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαρκατζίνος έχει προβεί σε πολλές ενέργειες φέτος και με το παραπάνω, προκειμένου η Κοψαχείλα να έχει ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και τη νέα σεζόν. Όμως, η πιο σημαντική κίνηση απ’όλες είναι αυτή της παραμονής του Αντώνη Κουφογιαννάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο πως... στάζουν μέλι όταν αναφέρονται σε αυτόν, καθώς έχει μεγάλο μερίδιο για το γεγονός πως η Κοψαχείλα έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Τέλος, σημαντικός στόχος είναι να ανέβουν παιδιά από την ακαδημία στην αντρική.