Προκρίθηκαν οι Νέοι του Απόλλωνα Σμύρνης

Προκρίθηκαν οι Νέοι του Απόλλωνα Σμύρνης

Δεν άντεξε ο Κεραμεικός, που λύγισε στο τελευταίο ημίωρο (0-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/09/2017

Για περισσότερο από μία ώρα το ματς που γίνονταν στο γήπεδο του Ρουφ το απόγευμα του Σαββάτου ήταν ντέρμπι. Στο τελευταίο ημίωρο, ωστόσο, ο Κεραμεικός υπέκυψε στην καλύτερη φυσική κατάσταση των νεαρών ποδοσφαιριστών της Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης και, έτσι, γνώρισε την ήττα με 2-0, που σήμανε και αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Αντιθέτως, στη β' φάση θα δώσουν το «παρών» τα παιδιά του Λευτέρη Βελέντζα, που έφτασαν στην επικράτηση χάρη σε γκολ του Κόκκορη στο 62' και του Τζιόλα στο 78'. Όσο για την ομάδα του Δημήτρη Λυριτζή, είχε πολύ καλή παρουσία και έδειξε πως έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει υπολογίσιμη παρουσία στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Διαιτητής ήταν ο Π. Τσολακίδης, με βοηθούς τους Βασιλειάδη και Καραγεώργο.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Δημήτρης Λυριτζής): Τεπελένα, Καρακώστας, Κολάγκι (67' Ζαφειράκος), Μ. Κάτρης, Μακρυπούλιας, Καψάλης (46' Κυφωνίδης), Τζέτζιας, Σ. Κάτρης (32' Καλαντζί), Ίσσα (46' Φάλαγγας), Πετούα, Γιάνκολο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λευτέρης Βελέντζας): Μπίφσας, Παπακωνσταντίνου, Διονέλης (75' Τσούκας), Τζαφέρι, Τζιόλας, Λούμης, Μεσσήνης, Σαρρηγιάννης (60' Κόκκορης), Αναστασίου, Γιαούλι (55' Καραγιάννης), Σαχσανίδης (52' Ανδρεόπουλος).