Αρχή με τριάρα για το Ηράκλειο

Αρχή με τριάρα για το Ηράκλειο

Η ομάδα του Νίκου Παπαρούνη ήταν καλύτερη και επικράτησε δίκαια του Παλαιού Φαλήρου με 3-1.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 16/09/2017

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 3-1

Το Ηράκλειο ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε με 3-1, απέναντι στο Παλαιό Φάληρο που έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και ανησύχησε τους γηπεδούχους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γρήγορα γκολ (2-0), εκ των οποίων το ένα, που πέτυχε ο Γκούγκας, ήταν χάρμα ιδέσθε! Ωστόσο, στις αρχές της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αρχικά σε 2-1, αλλάζοντας τα δεδομένα στο ματς. Τέλος. οι άνθρωποι του Παλαιού Φαλήρου φωνάζουν για μία φάση που καταγράφηκε στο 52', όταν ο Ντόνε ανατράπηκε από τον Καφετζή εντός περιοχής, με τον Αντωνίου όμως να μην δείχνει την άσπρη βούλα.

Γκολ: 20' Αναγνωστόπουλος με γέμισμα, 25' Γκούγκας με φοβερό σουτ, 88' Γκούγκας με κοντινό πλασέ (από γύρισμα του Κατσούλη σε πάσα του Καφετζή) – 48' πέν. Ντόνε (το έκανε ο Αναγνωστόπουλος στον Μαυρέλη)

Αποβολές: 69' Ταχιράι (δ.κ.)

Διαιτητές: Αντωνίου, Κορτέσης-Κουτσογιάννος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Φερεντίνος, Αναγνωστόπουλος, Λύκος, Κραψίτης (79' Αντωνόπουλος), Χρήστου (90' Τούμπας), Γκούγκας, Καφετζής (89' Λαγός), Βάσιλος (54' Δήμας)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Καραμαλίγκας, Βλάμης (46' Κίλιας), Τοπάλλι, Κοθράς, Αχμέτ, Ταχιράι, Φωτιάδης (46' Μαυρέλης), Μαρούσης (85' Ρόκα), Παπανδρέου, Ντόνε, Κωνσταντινίδης (76' Μεμπελίκας).