ΧΑΪΔΑΡΙ: «Κανείς δεν πρέπει να πάψει να ονειρεύεται»

ΧΑΪΔΑΡΙ: «Κανείς δεν πρέπει να πάψει να ονειρεύεται»

«Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, παραμένουμε προσγειωμένοι στη σκληρή δουλειά» τόνισε ο Γιώργος Κιούρκος

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/09/2017

Τα τελευταία χρόνια περιορίζεται σε θέσεις μακριά από την κορυφή και τις διεκδικήτριες ομάδες του τίτλου και της ανόδου στη Γ' Εθνική. Το Χαϊδάρι βρίσκεται σε μία περίοδο χαμηλών πτήσεων, επιδιώκοντας όμως σε βάθος χρόνου να δημιουργήσει το σύνολο που θα μπορέσει να επανέλθει κάποια στιγμή στις εθνικές κατηγορίες. Προς το παρόν, ο Γιώργος Κιούρκος υπόσχεται σκληρή δουλειά, επιλέγοντας να μείνει μακριά από μεγάλα λόγια, αν και «κανείς δεν πρέπει να πάψει να ονειρεύεται», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Κάναμε κάποιες προσθήκες σε θέσεις όπου χρειαζόμασταν ενίσχυση. Επέστρεψαν παιδιά που είχαν περάσει από το Χαϊδάρι, ενώ κρατήσαμε σχεδόν το 90% του ρόστερ της περσινής χρονιάς. Ανέβηκαν πέντε με έξι παιδιά από το εφηβικό, με αποτέλεσμα να έχουμε δημιουργήσει έναν κορμό αποτελούμενο από συνολικά 26 ποδοσφαιριστές», κατέθεσε στον πρόλογό του ο 47χρονος προπονητής, για να μπει στο... ψητό: «Ετοιμαζόμαστε με αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο, όμως δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Παραμένουμε προσγειωμένοι στη σκληρή δουλειά, με ομοψυχία και καλή ατμόσφαιρα. Ασφαλώς, κανείς δεν πρέπει να πάψει να ονειρεύεται, όμως σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει καλά αποτελέσματα, πράγμα έτσι κι αλλιώς δύσκολο. Συνεχίζουμε τη δουλειά και στο τέλος θα κάνουμε... ταμείο».

Πέντε μεταγραφές

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφικές κινήσεις, έχουν αποκτηθεί ο μεσοαμυντικός Σπύρος Τσούκης, ο δεξιοπόδαρος εξτρέμ Γρηγόρης Ρούπι (αμφότεροι από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου), ο τερματοφύλακας Θάνος Μπακόλας από τη Δόξα Βύρωνος, ο επιθετικός Χάρης Χαραλάμπους από την Αθηναϊδα και ο αριστερός μπακ Κωνσταντίνιδης από τα Πετράλωνα. Το Σάββατο το απόγευμα (23/9,16:30) οι κυανέρυθροι θα κυνηγήσουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς υποδέχονται τον ΓΣ Αργυρούπολης. Υπενθυμίζουμε πως στην πρεμιέρα ηττήθηκαν με 1-0 στην Ηλιούπολη από τον Φωστήρα (με αυτογκόλ).