Αυτή τη φορά ήταν... Καματερό!

Αυτή τη φορά ήταν... Καματερό!

Την πρώτη νίκη της σεζόν πανηγύρισε η ομάδα των δυτικών προαστίων απέναντι στην Άμιλλα Περιστερίου (3-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/10/2017

Άργησε λίγο, όμως ήρθε η πρώτη νίκη της χρονιάς για το Καματερό! Η ομάδα των δυτικών προαστίων κέρδισε με 3-1 την Άμιλλα Περιστερίου, σε παιχνίδι που έγινε για τον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν από τα πρώτα λεπτά ποιος θα ήταν το «αφεντικό» της αναμέτρησης. Μόλις στο 12' ο Σαχσανίδης βρήκε... δίχτυα με δυνατό σουτ στην κίνηση (1-0), στο 20' ο Μπουφίδης έγραψε το 2-0 με ατομική ενέργεια και σουτ, ενώ στο 44' ο Ν. Παππάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με ιδανικό πλασέ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 3-1 στο 79', με πέναλτι του Παππά που υποδείχθηκε για χέρι του Μπουφίδη.

Διαιτητής ήταν ο Πατεράκης, με βοηθούς τους Ι. Σύψα και Τσατσούλη.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης): Κύριου, Καπώνης, Αναγνωστόπουλος (83' Κ. Παππάς), Μπιπμπίσι, Τσιριγώτης, Γκοβερίδης, Ν. Παππάς, Μπουφίδης (70' Καναβάρης), Σαχσανίδης (67' Κυριαζής), Τσιργιώτης (46' Πετανάι), Χαιρετάκης.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Ιορδανίδης, Δήμου, Κατσαρός (46' Μπαραμπαγιάννης), Ασημακόπουλος, Τσώχος, Παππάς, Κλαυδιανός, Μωραΐτης, Νικολάου (65' Χρυσαφίδης), Χρόνης (52' Μακρής), Κούρτης

(Φωτο: paokamaterou1966.blogspot.gr)