Αγγλική ισοπαλία στην Πεύκη

Αγγλική ισοπαλία στην Πεύκη

Πεύκη και Άγιος Θωμάς πρόσφεραν γκολ και θέαμα στο μεταξύ τους 3-3.

από Παμε Μπάλα
στις 18/11/2017

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στην Πεύκη, όπου η τοπική ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με τον μαχητικό Άγιο Θωμά. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως έχουν παλμό και με την επιστροφή του Κώστα Τσινιά στον πάγκο κόντραραν στα ίσα την Πεύκη.

Ο Άγιος Θωμάς προηγήθηκε τρεις φορές, αλλά η ομάδα του Λευτέρη Βελέντζα είχε τις ισάριθμες απαντήσεις. Στο 4’ ο Μαντέλος έκανε το 0-1 με πλασέ και πριν λήξει το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Λάμπη στο 43’ σε 1-1. Στο 47’ ο Κουκουβίνης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Καραγιάννης στο 62’ με σουτ στο «Γ», έγραψε το 2-2. Στο 76’ ο Θύμιος με πλασέ στην αντεπίθεση σημείωσε το 2-3, αλλά στο 80’ ο Ρώσσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιωτάρας και βοηθοί οι Νταρακλίτσης, Καραγεώργος

ΠΕΥΚΗ (Λευτέρης Βελέντζας): Βασαρμίδης, Αγγελόπουλος (46' Φιορίλο), Πετράκης, Παππάς, Πέτσης, Κοντογιαννόπουλος, Καραγιάννης (80' Τζαφέρι), Τσεπελέ (46' Ανδρέου), Λάμπη, Ρώσσι, Αναστασίου (60' Μακρυνικόλας).

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Κώστας Τσινιάς): Καυκιάς, Τσοφίλιας, Αλικάι, Χατζής, Μεταξούλης, Φ. Ζαρκαδούλας, Θύμιος, Κυριακόπουλος (85' Κορφιάς), Μαντέλος (65' Θεοδώρου), Μαστρογιάννης (65' Γεωργίου), Κουκουβίνης.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 19:13