Ανεπανάληπτη νίκη η Ιεράπολη!

Ανεπανάληπτη νίκη η Ιεράπολη!

Η ομάδα του Γιαννούλη Βέρρα ανάγκασε τον ΑΟ Ιλίου στην πρώτη του φετινή ήττα (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 03/12/2017

Όχι μόνο ήρθε για να μείνει στη Β' κατηγορία η Ιεράπολη, αλλά και για να προκαλέσει μερικά αποτελέσματα που θα μνημονεύονται στο τέλος της σεζόν! Η ομάδα του Γιαννούλη Βέρρα ανάγκασε τον ΑΟ Ιλίου στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Λυβέρη στο 35'. Πάντως, οι πρωτοπόροι του 3ου ομίλου είδαν τη διαφορά τους από τη δεύτερη Θύελλα Αγίου Δημητρίου να μειώνεται μόλις κατά έναν βαθμό. Από την άλλη, η νεοφώτιστη Ιεράπολη «σκαρφάλωσε» στην πέμπτη θέση, έχοντας απομακρυνθεί αισθητά πλέον από τις τελευταίες θέσεις. Όσον αφορά στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο Ορυζομύλων, στο 89' σημειώθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή Στεργιώτη να διακόπτει το ματς για ένα τετράλεπτο και να αποβάλλει τον Δαούτη, καθώς και τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδας, Γιαννούλη Βέρρα.

Βοηθοί του Στεργιώτη, ήταν οι Κασιμάτης και Σταύρογλου.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Τρεβλάς, Καβαλάρης, Καραμάνογλου (53' Κατσικογιάννης), Γιαννούλης, Ράπτης, Βέρρας, Κορδαλής (73' Σπάρος), Πέττας (64' Λιόντος), Λαγκαδίτης, Λυβέρης, Κιρκιλής (86' Γρίβας)

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Δρόσος, Δούκας, Ανταλής, Δαούτης, Πλάκας, Λέκκας, Δήμας, Κάρο (62' Μπεντάι), Αθανασόπουλος, Λερούτσος (80' Σταματάκης), Νάτσης (58' Δαμασκηνός)