«Διπλό» το Χαϊδάρι στην Πεύκη

«Διπλό» το Χαϊδάρι στην Πεύκη

Συνήλθε μετά τη «βαριά» ήττα από τον Χαραυγιακό η ομάδα του Γιώργου Κιούρκου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 17/12/2017

Έδειξε αντανακλαστικά μετά τη «βαριά» ήττα από τον Χαραυγιακό (0-3) το Χαϊδάρι και επέστρεψε στις νίκες με επιτυχία μακριά από την έδρα του. Η ομάδα του Γιώργου Κιούρκου επικράτησε με 2-0 στην Πεύκη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, πετυχαίνοντας από δύο γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Συγκεκριμένα, μόλις στο 5' ο Σπυρόπουλος άνοιξε το σκορ με κοντινό, διαγώνιο πλασέ (0-1), ενώ στο 50' ο Ρούπι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με όμορφο, αριστερό πλασέ (0-2). Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Γιαννουλάκη στο 70', απέναντι σε μία Πεύκη, που δεν κατάφερε να δώσει αξία στον βαθμό που είχε αποσπάσει την περασμένη εβδομάδα στο Περιστέρι από τον Όμιλο.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος, με βοηθούς τους Π. Τσολακίδη και Μαραθωνίτη.

ΠΕΥΚΗ (Λευτέρης Βελέντζας): Μπίφσας, Τζελάι, Μακρυνικόλας (46' Καραγιάννης), Παππάς. Τσαφέρι, Ανδρέου, Αναστασίου (71' Μότσιος), Κοντογιαννόπουλος, Γκιούροφ (58' Πετράκης), Πέτσης, Τσεπελέ

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιώργος Κιούρκος): Μίχος, Χαλίκιας, Κωνσταντίνου, Γκουντελίτσας, Γιαννουλάκης, Παππάς, Ντράμι (59' Χριστούλης), Μουρεζίνης (71' Καμβεράς), Ρούπι, Κοτσολάκος (89' Μπακαμής), Σπυρόπουλος (85' Σκαραμάγκος).