Άφησε -ξανά- βαθμούς ο Άρης Πετρούπολης

Άφησε -ξανά- βαθμούς ο Άρης Πετρούπολης

Στο ντεμπούτο του Λεωνίδα Μπακογιάννη στην τεχνική ηγεσία η Αθηναΐδα αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» για τους ερυθροκίτρινους.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 17/12/2017

Μία εβδομάδα μετά την ήττα από τα Πετράλωνα στο Ρουφ, ο Άρης Πετρούπολης φάνηκε ανήμπορος να επιστρέψει στις νίκες, προσθέτοντας άλλη μία απώλεια στις εξορμήσεις του μακριά από την Πετρούπολη. Στην «Αλεπότρυπα» οι ερυθροκίτρινοι υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 από την τοπική και ουραγό Αθηναΐδα, που έδειξε σαφή σημάδια βελτίωσης με την έλευση του Λεωνίδα Μπακογιάννη στον πάγκο της. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 7' με σουτ του Κυριαζή (0-1). Μάλιστα, ο σκόρερ του Άρη είδε δύο προσπάθειές του με σουτ να σταματούν στα δοκάρια στο 16' και στο 21', για να χαθεί έτσι μεγάλη, διπλή ευκαιρία για τον Άρη να θέσει γερές βάσεις για την επικράτησή του. Μοιραία, λοιπόν, η μπάλα «τιμώρησε» το συγκρότημα της Πετρούπολης, που δέχθηκε την ισοφάριση στο 35' από το σουτ του Τσουτσουδάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι προσπάθησαν, οι ποδοσφαιριστές του Αλέξη Γκλεγκλέ δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της νίκης και, έτσι, έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν στην κορυφή τα Πετράλωνα.

Διαιτητής ήταν ο Μητροφάνης, με βοηθούς τους Κοκαρίδα και Ν. Μπαϊρακτάρη.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Λεωνίδας Μπακογιάννης): Μωραΐτης, Πανταζόπουλος (59' Μακρής), Τσουτσουδάκης, Παπαθανάσης (76' Χάλας), Βαγγέλης (69' Χαλεπλιάν), Κατσιώρης, Λάλλας, Τσέλικας, Τσουτσουδάκης, Νικολαΐδης, Ρηγόπουλος (30' Τζήμας)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Αλέξης Γκλεγκλές): Τσαφάι, Λάπα, Παούρης (86' Κατσής), Παπαπαναγιώτου, Μακρίδης, Σιδέρης (36' Ζουζούλης), Γαλανόπουλος, Γκουτσούλας, Παναγιωτίδης (69' Θανόπουλος), Κυριαζής, Τσάτσα.