Ένας θαυμάσιος Απόλλων!

Ένας θαυμάσιος Απόλλων!

Η ομάδα του Χαλανδρίου υπέταξε την Ελευθερούπολη (2-0) στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/01/2018

Τις διαθέσεις του για το 2018 έδειξε με το... καλημέρα ο Απόλλων Χαλανδρίου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πως έχει τα φόντα να πετύχει φέτος, εκείνο που δεν κατάφερε στα μπαράζ του Σεπτεμβρίου κόντρα σε Άγιο Θωμά και Λυκόβρυση... Στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β' κατηγορίας με αντίπαλο την Ελευθερούπολη η ομάδα του Χρήστου Βλάχου είχε θαυμάσια παρουσία και επικράτησε με 2-0, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της κατάταξης. Οι κυανόλευκοι έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα από την Κηπούπολη και έφτασαν δικαίως στο τρίποντο, δεχόμενοι στο τέλος και το χειροκρότημα από τους φίλους τους. Μόλις στο 11' ο Κανδεράκης άνοιξε το σκορ με σουτ στο «Γ», στο 43' ο Αλεξανδράκης είδε την μπάλα μετά την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι και στο 89' ο Οικονομόπουλος έγραψε το 2-0 προ κενής εστίας μετά από ασίστ του Μπαλαχτσή.

Διαιτητής ήταν ο Σφακιανάκης, με βοηθούς τους Χ. Νικολάου και Γούναρη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Παναγιώτου, Αγκόλι, Σταμάτης (77' Μπαλαχτσής), Κανδεράκης, Οικονομόπουλος (90' Κούρος), Αλεξανδράκης (61' Στεργιώτης), Παπουτσής (85' Συγγρός)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Σπύρος Παπακανέλλος): Ξυδιάς, Καρυπίδης, Χαλκιαδάκης, Κατσούδας, Σπανός, Πολυτσέρης (46' Μπακέας), Χούσος (79' Καπέλης), Τζωρτζάτος, Τσούπανος (46' Τσιπάς), Συριόπουλος (46' Καπαγιάρογλου), Επταήμερος.