Απέκτησε Λίτση ο Άρης Πετρούπολης

Απέκτησε Λίτση ο Άρης Πετρούπολης

Δυναμώνουν οι «κιτρινέρυθροι»

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 17/01/2018

Μία σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε ο Άρης Πετρούπολης, καθώς απέκτησε τον 31χρονο άσο Γιάννη Λίτση, ο οποίος διαθέτει σπουδαία εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ιστορική ομάδα της Πετρούπολης στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣ Αθηνών που αγωνίζεται. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Κερατσίνι (Γ’ Εθνική), ενώ πέρυσι ήταν μέλος του Αιγάλεω το οποίο προβιβάστηκε από την Α’ ΕΠΣ Αθηνών στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Λίτσης είναι πολυσύνθετος παίκτης και μπορεί ν’ αγωνιστεί τόσο σαν αριστερός μπακ, όσο και σαν αμυντικός μέσος. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Άρη Πετρούπολης:

«Ο ΑΣ Άρης Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Λίτση. Ο γεννημένος στις 30-5-1987, αθλητής αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και σε εκείνη του αμυντικού μέσου και διαθέτει σπουδαία εμπειρία και από επίπεδο Football League, αλλά και της Γ’ Εθνικής. Έχει αγωνιστεί σε Πεύκη, Εθνικό Πειραιά, Βύζα Μεγάρων, Αία Σαλαμίνας, Παναχαϊκή, Ένωση Ερμιονίδας, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Αιγάλεω Κερατσίνι. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Λίτση στην οικογένεια του Άρη Πετρούπολης και του ευχόμαστε ότι καλύτερο.»

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό σκέλος η εντός έδρας προχθεσινή νίκη με 2-0 απέναντι στον Χαραυγιακό έφερε μεγάλα χαμόγελα, καθώς ο σύλλογος ανέβηκε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το στραβοπάτημα των Πετραλώνων που ηττήθηκαν στην έδρα τους με 1-0 από την Πεύκη.

Γκλεγκλές: «Τα παιδιά είναι μάγκες»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Χαραυγιακό εμφανίστηκε ο προπονητής του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές. Αναλυτικά τα όσα τόνισε: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες. Το γρήγορο τέρμα που σημειώσαμε μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια του αγώνα. Οι παίκτες μου ακολούθησαν το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Συγχαρητήρια στα παιδιά που είναι μάγκες. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα μέχρι το τέλος.» Για τη σημαντική μεταγραφή του Λίτση ο έμπειρος Έλληνας προπονητής επεσήμανε λακωνικά: «Πήραμε έναν ποδοσφαιριστή που έχει την εμπειρία και έχει αγωνιστεί χρόνια σε ανώτερες κατηγορίες».