ΣΟΚ στα Σούρμενα! Δέκα αγωνιστικές τιμωρίας στον αρχηγό Μανωλιάδη από την ΕΠΣΑ!

ΣΟΚ στα Σούρμενα! Δέκα αγωνιστικές τιμωρίας στον αρχηγό Μανωλιάδη από την ΕΠΣΑ!

Εξάντλησε την αυστηρότητά της η διοργανώτρια αρχή πάνω στον «μελανέρυθρο» ποδοσφαιριστή

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/04/2018

Βαριά πλήρωσε ο αρχηγός των Σουρμένων Γιώργος Μανωλιάδης την… έκρηξή του στον αγώνα με τον ΓΣ Αργυρούπολης την περασμένη αγωνιστική.

Συγκεκριμένα στο 60’ ο καπιτάνο των Ποντίων διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός πως δεν δόθηκε πέναλτι στην ομάδα του σε χέρι ποδοσφαιριστή του ΓΣ Αργυρούπολης με συνέπεια να σπρώξει τον διαιτητή της αναμέτρησης Τσατσούλη, με τον τελευταίο να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη. Ένας ακόμη λόγος της έντονης διαμαρτυρίας του Μανωλιάδη, ήταν επειδή φάνηκε πως ο ρέφερι πήγαινε στην άσπρη βούλα για να δώσει πέναλτι υπέρ των Σουρμένων, αλλά τελικά έδειξε επιθετικό φάουλ, για χέρι του Φέρτη νωρίτερα.

Προφανώς και η κόκκινη στον Μανωλιάδη ήταν σωστή, ενώ η τιμωρία του, ως αρχηγού και υπότροπου, επιφέρει ανώτερη ποινή από μία αγωνιστική. Αλλά δέκα;;;

Πραγματικά είναι πολλή αυστηρή η ποινή στον «Μανόλο», ενός εκ των πιο ηθικών ποδοσφαιριστών της Αθήνας. Μάλιστα, επειδή τυγχάνει ο συντάκτης του άρθρου να γνωρίζει και προσωπικά τον πολύπειρο άσο των Σουρμένων, είμαι σίγουρος πως την ίδια στιγμή μετάνιωσε και ο ίδιος για την πράξη του.

Ο Γιώργος Μανωλιάδης με την παρουσία του έχει προσφέρει πολλά, όχι μόνο στα Σουρμένα, αλλά γενικότερα στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Δεν είναι κανένα… παιδαρέλι, ούτε κανένας… αληταράς για να εξαντλείται, κατά αυτόν τον τρόπο, η αυστηρότητα του κανονισμού πάνω του.

Μακάρι οι αρμόδιοι να το ξανασκεφτούν και να μειώσουν την ποινή του.

Όσον αφορά την πλευρά του Μανωλιάδη, αναμένεται και ο ίδιος να τοποθετηθεί σύντομα, ενώ δεν μας έκρυψε το γεγονός ότι αισθάνεται πλήρως απογοητευμένος από την απόφαση της ΕΠΣΑ.