Αγκαλιάζει τη Β' ΕΠΣΑ ο Βοτανικός!

Αγκαλιάζει τη Β' ΕΠΣΑ ο Βοτανικός!

Ένα ματς μακριά από την άνοδο η ιστορική ομάδα

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 13/05/2018

ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ – ΠΑΓΡΑΤΙ 2-1 στην παρ.

Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την επιστροφή της στη Β’ ΕΠΣΑ η Ένωση Βοτανικού! Οι ποδοσφαιριστές του Αργύρη Παπακώστα, αν και είχαν τρία δοκάρια, χρειάστηκαν την παράταση για να κάμψουν το Παγκράτι, επικρατώντας τελικά με 2-1. Έτσι, η ιστορική ομάδα θα παίξει την άνοδο στο τελικό μπαράζ με έναν εκ των τρίτων των άλλων ομίλων αποδεικνύοντας πως δίκαια θεωρείται μία από τις καλύτερες ομάδες της Γ’ ΕΠΣΑ.

Από την άλλη πλευρά, συγκλονιστική ήταν η φετινή προσπάθεια του νεανικού συνόλου του Νίκου Ακριτίδη, που έφτασε να διεκδικεί στα ίσια την άνοδο μέχρι τέλους. Αναμφίβολα, το ιστορικό Παγκράτι έχει μέλλον!

Γκολ: 61’ Αρβανιτάκης (με πλασέ), 111’ Ηλιάκης (με σουτ από κοντά) – 58’ Διαμαντής (με πλασέ)

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Αργυρός, Μπαϊρακτάρης Ν.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ (Αργύρης Παπακώστας): Σούρας, Κατσαρός (46’ Τίμπης), Χαμουρίδης, Ντάμας, Πρίντζιος, Τάσιος, Κατιάι Ι., Καλανξμί (56’ Σκεύης), Αρβανιτάκης (97’ Βαλσάμης), Ηλιάκης, Λαθύρης (65’ Κατιάι Τζ.)

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Γιούτσος (68’ Ψωμάς), Μαραγκός (57’ Παγούρας), Μηνόπουλος, Κρεμόπουλος, Τσιρίμπας (97’ Γούλας), Διαμαντής, Κοντογιάννης, Ρίζος, Στρατής (71’ Καραβουσάνος), Μερετσόλιας

ΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ