Αντώνης Καρπούζας: Ατυχία ,αστοχία και τερματοφύλακας μας στέρησαν την νίκη!

Αντώνης Καρπούζας: Ατυχία ,αστοχία και τερματοφύλακας μας στέρησαν την νίκη!
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 18/11/2018

 

Για την πρώτη ισοπαλία του Αγίου Δημητρίου στο πρωτάθλημα μίλησε στο pamebala.gr o τεχνικός διευθυντής της « Μπάρτσας»  Αντώνης Καρπούζας.

 

''Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έκανε στην έδρα του ο Άγιος Δημήτριος με αντίπαλο τον Θρίαμβο Αθηνών , υπό τις οδηγίες του Σπύρου Λουκά  είχαμε κόντρα την αστοχία , την ατυχία και τον αντίπαλο τερματοφύλακα

 

Η υπεροχή της Μπάρτσας  και στα δύο ημίχρονα ήταν καθολική με ένα Θρίαμβο ο οποίος ήρθε αποκλειστικά για  το Χ  πράγμα που πέτυχε.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συνολική εικόνα της ομάδος μας και πιστεύουμε ότι παίζοντας τέτοιο ποδόσφαιρο δεν θα έχουμε πάντα κόντρα την ατυχία και την αστοχία.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα προς τον κ.Τσαγγάρη, για το γεγονός πως δεν κράτησε τον προβλεπόμενο χρόνο καθυστερήσεων και ο οποίος ήταν τουλάχιστον 5 λεπτά.

 

Αυτό βέβαια δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαλάσει την συνολική του εικόνα  που ήταν πολύ καλή .

Θα ήθελα να σημειώσω εδώ πως ο πρόεδρος Μανώλης Τζινευράκης εκνευρίστηκε αφάνταστα για το γεγονός των καθυστερήσεων με αποτέλεσμα να αντιδράσει  έντονα από την εξέδρα και ο κ.Τσαγγάρης να τον γράψει στο φύλλο αγώνα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας  που είναι η άνοδος. Είμαστε μόλις τρείς πόντους από την κορυφή και από αύριο ετοιμαζόμαστε για τον εκτός έδρα αγώνα στην Τερψιθέα''.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 20:56