Ο Κένταυρος Βριλλησίων καταγγέλλει βανδαλισμούς!

Ο Κένταυρος Βριλλησίων καταγγέλλει βανδαλισμούς!
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 09/09/2020

 

 

Καταγγέλλουμε

Τους βάνδαλους, απολίτιστους και κακόβουλους, όποιοι και αν είναι από όπου και εάν προέρχονται

Προς το τέλος Αυγούστου, όπως κάθε χρόνο, βάψαμε τα γραφεία, τα αποδυτήρια, τις αποθήκες, και τους διαδρόμους στο γήπεδο του Κενταύρου (Μητροπούλου και Καλλιανίου 1). Την επομένη κάποιοι αμόρφωτοι και κακόβουλοι λέρωσαν τους φρεσκοβαμμένους τοίχους αλλά και τις ταμπέλες-σύμβολα του Κενταύρου με άναρχα συνθήματα χρησιμοποιώντας τον τίτλο του όμορου αθλητικού συλλόγου Α.Ο.Β. .Δώσαμε "τόπο στην οργή", και είπαμε να περάσει μην τους δώσουμε και αξία.

Το κακό όμως παραέγινε....

Τι προηγούμενες ημέρες αντικαταστήσαμε στο μεγάλο δημοτικό γήπεδο την σκισμένη σημαία μας. Δυστυχώς πάλι τα ίδια υποθέτουμε άτομα, μετά από δύο μόλις ημέρες ξαναέσκισαν και πέταξαν την σημαία του Κενταύρου. Η σημαία είναι στο συγκεκριμένο σημείο 10 και πλέον χρόνια σε στύλο 7-8 μέτρα ύψος. Έλεος...

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι και απερίφραστα δηλώνουμε ότι δεν υπονοούμε και επ ουδενί δεν σκεφτήκαμε ότι αυτά τα ανοσιοργήματα προέρχονται από τον συνδημότη αθλητικό σύλλογο Α.Ο.Β. και την επίσημη διοίκηση του με την οποία έχουμε καλή συνεργασία.

Για αυτό:

Καλούμε όλους τους αθλητικούς συλλόγους, όλες τις κοινωνικές ομάδες και όλους τους Βριλησσιώτες να καταδικάσουμε και να απομονώσουμε τους βάνδαλους και κακόβουλους για κάθε βρωμερή ενέργεια τους ώστε να μην ξαναπαρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα.

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 23:54