Ο «Ιανός» χτύπησε… στου Ζωγράφου (1-4) το Πέρα Κλουμπ τον Άγιο Θωμά!

Ο  «Ιανός»  χτύπησε… στου Ζωγράφου (1-4) το Πέρα Κλουμπ τον Άγιο Θωμά!

Τρομερή εμφάνιση για τους ποδοσφαιριστές του Στάθη Πανακούλια και μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα της Β κατηγορίας

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 20/09/2020

 

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το Πέρα Κλουμπ πήρε το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς και μάλιστα σε εκτός έδρας αγώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο χορτάρι του Ζωγράφου οι ποδοσφαιριστές του Στάθη Πανακούλια κατάφεραν στην κυριολεξία όχι μόνο να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους αλλά και να «ζωγραφίσουν»… τις προθέσεις τους για την συνέχεια του πρωταθλήματος!

Απέναντι στον κατά τα άλλα σκληρό και υπολογίσιμο αντίπαλο τον Άγιο Θωμά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ωριμότητα και πειθαρχία.

Στοιχεία που τους έφεραν αρκετές φορές στα καρέ των γηπεδούχων .

Οι ποδοσφαιριστές του Αγίου Θωμά έδειξαν να αιφνιδιάζονται νωρίς, όταν ο Μουρδουκούτας παραβίασε την εστία του Φουνα ο οποίος και μάζεψε για πρώτη φορά στον αγώνα την μπάλα από τα δίχτυα του.

Παρά ταύτα δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν έως ότου φτάσουν στην ισοφάριση με αυτογκόλ του Σμυρνιωτάκη στο 31’ ,παραβιάζοντας την εστία του εκπληκτικού σήμερα Πιτσίνη!

Το ημίχρονο όμως βρήκε τους φιλοξενούμενους και πάλι να προηγούνται με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μουρδουκούτα όταν στο 39’ και πάλι τίναξε το διχτάκι του Δημοτικού σταδίου του Ζωγράφου!

Το 1-2 έμελε να είναι και το σκορ του Α ημιχρόνου.

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι για να μπορέσουν να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως οι διάδρομοι προς την εστία του Πιτσίνη έδειχναν  ερμητικά κλειστοί και έτσι οι προσπάθειες όλες τελείωναν  έξω από την μεγάλη περιοχή.

Γεγονός που αφενός κούρασε τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων και φυσικά έδωσε χώρο για τις φαρμακερές αντεπιθέσεις των φιλοξενουμένων οι οποίοι δεν είπαν όχι σε ακόμη 2 γκολ.

Αρχικά στο 64’ λεπτό με τον Θύμιο (1-3) ο οποίος έγραψε αρκετά χιλιόμετρα στο παιχνίδι, και στην συνέχεια με τον Γκιοσι (1-4) !

Στα τελευταία λεπτά το σκορ βέβαια θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο καθώς η χαλαρότητα του σκορ αλλά κυρίως η επιπολαιότητα από τους παίκτες του Στάθη Πανακούλια έφεραν το τελικό 1-4.

Το τελευταίο σφύριγμα από τον άριστο  κ..Μητρακο  και τους συνεργάτες του βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο διπλό στην πρεμιέρα και τους γηπεδούχους να προβληματίζονται για την συνέχεια καθώς μπήκαν στο πρωτάθλημα με τον αριστερό…

 

Χωρίς προβλήματα η «τριπλέτα»  της διαιτησίας βοήθησε αρκετά στο να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς παράπονα.

Άριστος στα καθήκοντά του και ο παρατηρητής του αγώνα κ.Χηνόπουλος  αν και επιφορτισμένος πλέον  και με «αστυνομικά»…. καθήκοντα λόγω των μέτρων του COVID-19.

 

 

Διαιτησία: Μητρακος Αθ. – Μποντζος Χ. – Σταυρόπουλος Χ.

Παρατηρητής : Χηνόπουλος Δ.

 

Άγιος Θωμάς:

Φουνας, Θεοδώρου (73’ Τετώρος), Χριστιανός (46’ Κολοβός), Μαλαι, Χαντζης, Ζαρκαδούλας, Αραπογιαννης, Τσινιάς, Γκόφας (69’ Παντιώρας), Recka, Πετράκος

 

 

Πέρα Κλουμπ:

Πιτσίνης Σ., Πιτσίνης Μ-Ν, Κατσουλάκης (51’ Κυρκασιάδης), Σμυρνιωτάκης, Ξένος, Γκιοσι , Θύμιος (75’ Σαλτογιάννης), Ρίζος(83’ Λάγγαρης), Πολίτης Ν.(83’ Μπίτι), Σιάσος (83’ Πολίτης Π), Μουρδουκουτας

 

 

Η διαιτητές του αγώνα

 

 

Ο παρατηρητής του αγώνα

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 01:37