Σχεδόν «δώρον άδωρον» το διπλό του Παπάγου για το Χαλάνδρι - Έμεινε στο 1-1 με τον Ήφαιστο

Σχεδόν «δώρον άδωρον» το διπλό του Παπάγου για το Χαλάνδρι - Έμεινε στο 1-1 με τον Ήφαιστο
από Παύλος Χυτήρης
στις 19/12/2021

Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει στο μέγιστο το δώρο του Παπάγου που πήρε μεγαλειώδες διπλό μέσα στην Ελπίδα (0-3) το Χαλάνδρι παρότι έχασε μεγάλες ευκαιρίες και έμεινε στο -2 από την ομάδα των Αγίων Αναργύρων.

Η εμφατική τριάρα του Παπάγου μέσα στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων έδωσε το δικαίωμα της βαθμολογικής ισοφάρισης και της πρώτης θέσης στο Χαλάνδρι, το οποίο όμως δέχτηκε γκολ στο φινάλε από τον μαχητικό Ήφαιστο και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. 

Παρότι το παιχνίδι στιγματίστηκε από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, το Χαλάνδρι κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, βρίσκοντας μάλιστα δις το δοκάρι του Καραγκούνη με τους Σπανό και Γεωργουδάκη. 

Στο 84', η ομάδα του Κουτρομάνου έμοιαζε να λυτρώνεται, καθώς ο Λάππας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ίδιας του της ομάδας. Όμως, ο «Ήρωας» Κούστας είχε άλλη άποψη και στο 90ο λεπτό χάρισε τον βαθμό στον Ήφαιστο, κάνοντας παράλληλα ένα σπουδαίο δώρο στο Χαϊδάρι και την Ελπίδα. 

Το Χαϊδάρι αύριο θα προσπαθήσει να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση κερδίζοντας την Διάνα.

 

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νώντας Κουτρομάνος) Κατσιούλης Θ., Φουκούλης, Καλουτσάς, Καρδάμης, Ρόππας, Μουρελάτος, Γεωργουδάκης, Φελέκης (70' Αλεξανδράκης), Καλιαμπάκας, Κατσιούλης Α. (86' Ντζαβίδας), Σπανός (87' Μπουραζάς).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Σάκης Σάσσαλος) Καραγκούνης, Βλαχόπουλος, Κοτούλιας, Μπαλαρίνης (82' Μαστροκώστας), Κουρούμα (30' λ.τρ. Αθανασόπουλος), Λάππας, Γονής, Σπανουδάκης, Κούστας, Τσοπανάκος, Κιάφα.