Επίδειξη δύναμης και άνετη πρόκριση για την Ηλιούπολη κόντρα στον Αθηναϊκό (5-0)

Επίδειξη δύναμης και άνετη πρόκριση για την Ηλιούπολη κόντρα στον Αθηναϊκό (5-0)
από Παύλος Χυτήρης
στις 24/12/2021

Επίδειξη δύναμης και ανωτερότητας έκανε απέναντι στον ιστορικό Αθηναϊκό η Ηλιούπολη του Βαγγέλη Χαντέ.

Δεν χάνει ευκαιρία και αποδεικνύει συνεχώς η Ηλιούπολη πως έχει ένα σύνολο... υψηλότατου επιπέδου. Ο «Ήλιος» έδειξε πως δεν «σνομπάρει» τον ιστορικό θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ σε αντίθεση με άλλες ομάδες της Γ' Εθνικής και εξασφάλισε την άνετη πρόκριση απέναντι στον Αθηναϊκό που στον προηγούμενο γύρο είχε κάνει την έκπληξη αποκλείοντας τον ΠΑΟ Ρουφ.

Η Ηλιούπολη έδειξε από νωρίς πως δεν αστειεύεται και ήδη στο 7ο λεπτό το κοντέρ έγραφε 2-0, με τους Πολίτη και Ταβάρες να σκοράρουν με μακρινό σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα. Η ομάδα του Χαντέ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων καθώς ο Ταβάρες στο 22' διπλασίασε τα τέρματά του, ενώ ο Λάμπη έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ 12 λεπτά αργότερα. 

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 50' ο Λάμπι με την Ηλιούπολη να σβήνει τις μηχανές. 

Κάπως έτσι ο Ήλιος προκρίθηκε στους 8 του κυπέλλου μαζί με το Χαλάνδρι, τον Άγιο Θωμά, τα Σούρμενα, την Αγία Παρασκευή, τον Φωστήρα και τους 2 νικητές των υπολειπόμενων αναμετρήσεων (Χαραυγιακός - Μελίσσια και Μικρασιατικός - Διάνα)

 

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Καφρίτσας-Ματσούκας

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος (35' Χαμηλός), Πολίτης, Αγκόλλη, Κρητικός, Παπαγιαννόπουλος, Γεωργιάδης, Γάγγος, Σάμιος (46' Ντογκάνι), Κράσι, Λάμπη, Ταβάρες (35' Πουλιάνος)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Ρούμπας, Ταρσαναλής (46' Γιαννίτσας), Βασιλείου (72' Ντερβισλάρι), Κατσούδας, Σταθόπουλος (46' Τραγουστής), Μαυροματάκης, Θεοδοσίου (60' Κοντός), Κατσούλας, Βουλτσίδης (62' Λεβέντης), Μπαλατσούρας, Φούρλας.