Γλύτωσε το σοκ και έκανε την ανατροπή ο Άρης Πετρούπολης | 2-1 το Παλαιό Φάληρο

Γλύτωσε το σοκ και έκανε την ανατροπή ο Άρης Πετρούπολης | 2-1 το Παλαιό Φάληρο
από Παύλος Χυτήρης
στις 24/12/2021

Μπορεί να χρειάστηκε 2 πέναλτι και αρκετό καρδιοχτύπι ο Άρης Πετρούπολης αλλά τελικά κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Παλαιού Φαλήρου και να διατηρήσει την σημαντική διαφορά από τον Ηλυσιακό.

Ο Ρίζος είδε την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ στο 25ο λεπτό όταν ο Λαϊνάς σκόραρε δίνοντας το προβάδισμα στο Παλαιό Φάληρο. Η ισοφάριση ήρθε στο 52' με πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Σωτηριάδη στον Πολίτη και εκτέλεση του Σούφλα σε μια φάση που ξεσήκωσε μπόλικη συζήτηση σχετικά με την απόφαση του Μπακογιάννη. Το παιχνίδι έφερε «τούμπα» με νέο πέναλτι 3 λεπτά αργότερα ο Αργυρίου αφού πρώτα ανετράπη ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Σούφλας.

Η επεισοδιακή αυτή νίκη διατηρεί τον Άρη στο +5 από τον δεύτερο Ηλυσιακό που έχει παιχνίδι παραπάνω. Η ομάδα του Σιλεβίστα από την άλλη βρίσκεται στην... λάθος πλευρά του βαθμολογικού πίνακα όντας ισόβαθμη στην 8η θέση με το Καματερό που έχει δώσει έναν περισσότερο αγώνα.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλογερόπουλος, Πολίτης, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης, Σούφλας, Σαμαράς (46′ Λάπα), Μαρίνου (88′ Μπριστογιάννης), Αργυρίου

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αλέκος Ρίζος): Ορφανόπουλος, Γιαννακούρος, Γαβαλάς, Λαϊνάς, Σωτηριάδης,, Γαλημίτης, Παπαευθυμίου, Κωνσταντινίδης, Σκόρδος (82′ Μακρυγιάννης), Μουρτίδης (79′ Μηταράς)