«Άτρωτη» Καισαριανή έφερε τούμπα το ματς και κράτησε το αήττητο (1-2)

«Άτρωτη» Καισαριανή έφερε τούμπα το ματς και κράτησε το αήττητο (1-2)
από Παύλος Χυτήρης
στις 23/01/2022

«Αδυνατεί» να... χάσει βαθμούς η αήττητη Καισαριανή που γύρισε τούμπα το παιχνίδι με τον Ηρακλή Περιστερίου και αύξησε ακόμα παραπάνω την διαφορά της από την δεύτερη θέση.

Ο γηπεδούχος και αξιόμαχος Ηρακλής, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Μήτρου στο 49', όμως είδε την Καισαριανή να απαντά σύντομα με τον Νίκου. Το γκολ της ανατροπής έβαλε ο νεοαποκτηθείς και... αέρινος Γκλεζάκος στο 72' δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Η ομάδα του Πολυμέρη δικαιούται πλέον να έχει το μυαλό στην πρώτη κατηγορία, αφού με την σημερινή νίκη κόντρα στον Ηρακλή, απέκτησε απόσταση 12 βαθμών από τον άμεσο διώκτη της. 

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης, Πάνος, Χαϊδας (75' Πάσχος), Ασφης, Σιώλος (75' Μαρκαντωνάτος), Μήτρος, Μαγκίτσας (65' Μαντινιώτης), Βασιλείου, Βαρδαραμάτος (65' Ελεύθερος)

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης) Χρυσααναστάσης, Πεμάι (56' Μουρτζούκος), Κοσμίδης, Αλεξίου, Σούλκο, Αϊβάζης, Νίκου, Τσακλάνος (70' Χαλιλάι), Γεωργίου (82' Γκίνης), Κατωπόδης (56' Γκλεζάκος), Λούρμπας (70' Κρασσάς)