ΕΠΣΑ: Οι 4 πρωταθλητές που μπαίνουν στην κληρωτίδα της Δευτέρας

ΕΠΣΑ: Οι 4 πρωταθλητές που μπαίνουν στην κληρωτίδα της Δευτέρας
από Παύλος Χυτήρης
στις 13/03/2022

Κανονική διάρκεια... τέλος για την φετινή σεζόν στην κορυφαία κατηγορία των Αθηνών.

Για τις 4 από τις 42 ομάδες που αγωνίστηκαν φέτος όμως, μόνο τελειωμένη δεν θεωρείται η χρονιά, καθώς ακολουθούν οι αγώνες μπαράζ που θα στείλουν 2 σωματεία στην επόμενη φάση που θα κρίνει την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Στον Α' όμιλο, η εκπληκτική Αγία Παρασκευή έμεινε αήττητη, συγκέντρωσε 50 βαθμούς και άφησε στο -12 τον δεύτερο, Άγιαξ Ταύρου. Στην πρώτη θέση των κορυφαίων σκόρερ της Σάντα, ισοβάθμησαν οι Μπουτσικάρης και Κραψίτης, σημειώνοντας αμφότεροι 10 τέρματα.

Στον Β' όμιλο, ο Χολαργός πήρε στο «νήμα» την πρώτη θέση, τερματίζοντας στο +1 από τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας. Ο επιθετικός των γαλανόλευκων, Χρήστος Σκούμας, «έσπασε» τα κοντέρ και με 17 γκολ αποτέλεσε τον «χρυσό σκόρερ» της πρώτης κατηγορίας.

Στον Γ' όμιλο, ο Άρης Πετρούπολης ήταν τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω από τον ανταγωνισμό, δεν σημείωσε ήττα και συμβιβάστηκε μόλις μία φορά με τον βαθμό. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ηλυσιακός με 13 λιγότερους βαθμούς. Πρώτος σκόρερ για τον Άρη, ο Μάριος Αργυρίου που βρήκε δίχτυα 14 φορές.

Στον Δ' όμιλο, το Χαλάνδρι πήρε το πρωτάθλημα στο γκολ (αναλυτικά εδώ), ισοβαθμώντας με το Χαϊδάρι. 12 γκολ πέτυχε ο Καλιαμπάκας, όντας ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ως τώρα πορείας.

 

Τα βλέμματα τώρα συγκεντρώνονται στην αυριανή κλήρωση (Δευτέρα, 14/3, 10:30), που θα αναδείξει τα ζευγάρια των μπαράζ!