Τεράστιο διπλό του Άρη στην Σάντα - «Φωτιά» από νωρίς στον όμιλο

Τεράστιο διπλό του Άρη στην Σάντα - «Φωτιά» από νωρίς στον όμιλο
από Παύλος Χυτήρης
στις 26/03/2022

Τρίποντο από «χρυσάφι» κατάφερε να εξασφαλίσει στην Αγία Παρασκευή ο Άρης Πετρούπολης.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να «ρεφάρουν» μετά την άδικη ήττα τους από το Χαλάνδρι στην πρεμιέρα των Πλέι Οφ και έπιασαν στην βαθμολογία τις δύο ομάδες που έχουν ως τώρα αντιμετωπίσει.

 

Στο παιχνίδι που διεύθυνε ο «σουπερλιγκάτος» διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, η Αγία Παρασκευή κατάφερε να απειλήσει πρώτη, όταν ο Καλογερόπουλος πήρε την... μπουκιά από το στόμα του Μπόλη στο 18'.

Στην επόμενη μεγάλη φάση του νευρικού μέχρι εκείνη την στιγμή παιχνιδιού, ο Γεωργατέλλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καταχανάκη, κάνοντας το όπως αποδείχθηκε τελικό 0-1 στο 34ο λεπτό.

Στα επόμενα λεπτά, η Αγία Παρασκευή έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Μπουτσικάρη και Κραψίτη χωρίς να καταφέρει ωστόσο να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο μέρος, η γηπεδούχος, Σάντα, ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες και προϋποθέσεις στο παιχνίδι, όμως ουδέποτε βρήκε τέρμα.

Στο 85', ο Τσουκαλάς βρήκε δίχτυα, όμως είδε τον επόπτη να σηκώνει την σημαία του, καθώς έκρινε πως υπήρξε οφσάιντ.

 

Με την τεράστια αυτή νίκη, ο Άρης Πετρούπολης φτάνει και αυτός τους 3 βαθμούς, βρίσκεται προσωρινά σε τριπλή ισοβαθμία και περιμένει με αγωνία την αυριανή αναμέτρηση μεταξύ Χολαργού και Χαλανδρίου, από την οποία μπορεί να προκύψει τετραπλή ισοβαθμία ή προβάδισμα και πρωτιά του Χαλανδρίου .

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Καταχανάκης, Κόλλιας, Φειδαίος, Χατζίου, Γαλανόπουλος, Σταμούλης, Μπόλης, Πατερίτσας, Ψαραδέλης, Μπουτσικάρης, Κραψίτης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλογερόπουλος, Λάππας, Λεβέντης, Μπιμπάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλης, Ρέτζο, Σούφλας, Σαμαράς, Μαρίνου, Αργυρίου