Ανατροπή και πρωτιά ο Άρης Πετρούπολης - 0/3 ο Χολαργός

Ανατροπή και πρωτιά ο Άρης Πετρούπολης - 0/3 ο Χολαργός
από Παύλος Χυτήρης
στις 03/04/2022

«Ο παράδεισος και η κόλαση» στο γήπεδο Αλκυών. Ο ανατρεπτικός Άρης Πετρούπολης πήρε την νίκη και έπιασε κορυφή, ενώ ο Χολαργός γνώρισε την τρίτη του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, σήμερα στο ένα από τα δύο παιχνίδια των μπαράζ της πρώτης κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πραγματική θέληση να «σπάσουν το ρόδι» στον όμιλο και άνοιξαν μάλιστα το σκορ με τον Χατζή στο 8'. Ο Άρης Πετρούπολης όμως, έδειξε την ποιότητά του, έγινε απειλητικός και ισοφάρισε στο 24' με τον Τσουκαλά. Το γκολ της νίκης άργησε αλλά ήρθε, όταν ο Σούφλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μολφέση με την συμπλήρωση 75 λεπτών παιχνιδιού. 

Με αυτήν την σπουδαία επικράτηση, ο Άρης έπιασε κορυφή στον όμιλο των πλέι οφ, καθώς ισοβαθμεί αλλά υπερτερεί σε σχέση με την Σάντα η οποία κέρδισε το Χαλάνδρι και έφτασε επίσης τους 6 βαθμούς.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλογερόπουλος, Λάπας, Λεβέντης, Ρέτζο, Κορώνης (46' Τσερκώνης), Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (68' Μπιμάι), Μπριστογιάννης (46' Σούφλας), Τσουκαλάς (60' Ράπτης), Μαρίνου (90΄Καραδήμας), Αργυρίου.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σπύρος Μόχλας): Μολφέσης, Κοντογιάννης, Τσαγκαρης, Τσίρος, Μιχελής, Μπαλαχτσής (46' Μηλιώνης), Κωνσταντινίδης (46' Καρράς), Μυλωνάς, Χατζής, Τσιαντής (46' Ζαχαρόπουλος), Σκούμας (78' Τριάντης)