Κυπελλούχος Αθηνών η Ηλιούπολη - Δεν έπεσε αμαχητί η Διάνα

Κυπελλούχος Αθηνών η Ηλιούπολη - Δεν έπεσε αμαχητί η Διάνα
από Παύλος Χυτήρης
στις 13/04/2022

Απόλυτα τίμια ήταν η προσπάθεια της Διάνας Ηλιούπολης που ήταν αουτσάιντερ και παρότι πάλεψε, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το τελευταίο εμπόδιο του εξαιρετικά ποιοτικού ΓΣΗ που εντέλει στέφθηκε κυπελλούχος και γνώρισε την δεύτερη μεγάλη επιτυχία της χρονιάς μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο της Γ' Εθνικής.

Το σκορ άνοιξε με συρτό σουτ εκτός περιοχής ο Μαλάι στο 14', κερδίζοντας τον Αράχωβα που ξεκίνησε αντί του Κόρρα και στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε. Η Διάνα, απάντησε στο 51ο λεπτό με τον άνθρωπο των μεγάλων παιχνιδιών, Νίκο Κετσεντζόγλου και ισοφάρισε προσωρινά. Στο 68ο λεπτό, η Ηλιούπολη ανέκτησε το χαμένο της προβάδισμα όταν ο Ζέλο έστειλε την μπάλα στην γωνία του Κόρρα με απευθείας φάουλ. Οι πρωταθλητές Γ' Εθνικής, βρήκαν το τρίτο τους γκολ στις καθυστερήσεις με τον Ταβάρες, ενώ η Διάνα προσπαθούσε να πιέσει για την ισοφάριση. 

3 στα 51 κύπελλα Αθηνών για την Ηλιούπολη, εξαιρετική πορεία και εικόνα από την Διάνα του Κουσάνα!

 

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Αράχωβας, Πανίδης, Γιαννουλάκης, Νίκολι, Χάλος, Μπαρδάκης, Καζάκος, Κατσιάνης, Κετσετζόγλου, Φάρος, Νομικός

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης, Μπουσάι, Παπαγιαννόπουλος, Κρητικός, Μαλάι, Γάγγος, Σάμιος, Ταβάρες, Ζέλο, Σταύρου.  

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 20:56