Το πρώτο δεκάλεπτο έδωσε την πρόκριση στον Άρη - Για δύο αποτελέσματα τώρα η Σάντα

Το πρώτο δεκάλεπτο έδωσε την πρόκριση στον Άρη - Για δύο αποτελέσματα τώρα η Σάντα
από Παύλος Χυτήρης
στις 16/04/2022

Χωρίς άγχος θα αντιμετωπίσει σε λίγες μέρες τον Χολαργό ο Άρης Πετρούπολης που πήρε σήμερα τον βαθμό και εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα, μπήκε με... φτερά στα πόδια και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 10ο λεπτό μετά από γκολ των Καραδήμα (4') και Τσουκαλά (9'). Η χαλάρωση του Άρη, η δίψα της Αγίας Παρασκευής και η τρομερή ποιότητα του Κραψίτη ωστόσο, έφτασαν το παιχνίδι στο 2-2, καθώς ο πρώτος σκόρερ της Σάντα σκόραρε στο 29' και το 82', δίνοντας στην ομάδα του τον βαθμό και το δικαίωμα ισοπαλίας κόντρα στο Χαλάνδρι.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλογερόπουλος, Τσερκώνης (76' Σαμαράς), Λεβέντης, Ρέτζο, Λάπας (12' λ.τρ. Τρακόσης), Μπιμάι, Γεραγωτέλλης, Σούφλας (76' Μπριστογιάννης), Καραδήμας (55' Ράπτης), Τσουκαλάς (76' Κορώνης), Αργυρίου.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Ιωσήφ Βενάκης): Καταχανάκης, Κόλλιας, Χατζίου (62' Φειδαίος), Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης (46' Μήτσης), Σταμούλης, Λαζόπουλος, Καραγιάννης, Μπόλης, Ψαραδέλης (62' Κούτρος), Κραψίτης.