Α. Φουκούλης (Χαλάνδρι): «Έχουμε μάθει την νοοτροπία του ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ»

Α. Φουκούλης (Χαλάνδρι): «Έχουμε μάθει την νοοτροπία του ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ»
από Παύλος Χυτήρης
στις 20/04/2022

Διανύει την πιο γεμάτη του σεζόν, έχει πρωταγωνιστήσει στα πλάνα των δύο προπονητών που έκατσαν φέτος στον πάγκο του Χαλανδρίου και πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του. Ο Απόστολος Φουκούλης μιλά στο Πάμε Μπάλα για τον «τελικό» στην Αγία Παρασκευή.

Το Χαλάνδρι πηγαίνει στην Αγία Παρασκευή για να δώσει το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν, θέλοντας μονάχα τους τρεις βαθμούς στο κλείσιμο της «αυλαίας» των αγώνων κατάταξης.

 

Όσα είπε στο Πάμε Μπάλα ο Απόστολος Φουκούλης:  

Αρχικά θα ήθελα να μου πεις τα συναισθήματα που σας κυριεύουν πριν τον «τελικό».

Το αυριανό παιχνίδι είναι το σημαντικότερο της χρονιάς. Από όλα τα παιδιά υπάρχει ανυπομονησία, πιστεύουμε σε εμάς και πάμε να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα.

 

Σίγουρα έχεις παίξει μεγάλα παιχνίδια στην καριέρα σου. Που θα κατέτασσες την αυριανή μάχη;

Θα το κατέτασσα σιγουρά στα 3 πρώτα πιο σημαντικά παιχνίδια που έχω παίξει έως τώρα. Ελπίζω να έρθουν ακόμα πιο σημαντικά.

 

Πώς είναι για μια ομάδα το να πηγαίνει για ένα μόνο αποτέλεσμα σε έναν τελικό; Σας κάνει κατά κάποιον τρόπο και καλό;

Ειδικά φέτος μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η νίκη ήταν μονόδρομος. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί τέτοιου είδους παιχνίδια. Έχουμε υιοθετήσει αυτή τη νοοτροπία και το Χαλάνδρι πηγαίνει μόνο για την νίκη. Το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι κάτι διαφορετικό.

 

Ως προς την προσέγγιση του αγώνα, σας βοηθά το πρώτο παιχνίδι στον σχεδιασμό; Έχετε εντοπίσει πράγματα που πρέπει να βελτιώσετε ώστε να πάρετε το αποτέλεσμα;

Σίγουρα ο πρώτος αγώνας μας βοήθησε να καταλάβουμε τι δεν κάναμε σωστά. Με την καθοδήγηση του προπονητή, έχουμε κάνει τις απαραίτητες βελτιώσεις για να πέτυχουμε την νίκη. Ωστόσο, ο αυριανός τελικός θα είναι εάν τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο.

 

Έχοντας αγωνιστεί και στην Σάντα, πως κρίνεις την φετινή της πρόοδο και την ποιότητα της ομάδας;

Η Αγία Παρασκευή πάντα είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Έχει εμπείρους και κάλους παίκτες που αγωνίζονται αρκετά χρονιά μαζί, με αποτέλεσμα να είναι μια δεμένη ομάδα. Το γεγονός ότι θα αγωνιστώ με την παλιά μου ομάδα αποτελεί εάν εξτρά κίνητρο για εμένα.

 

Φέτος πραγματοποιείς μια εξαιρετική σεζόν, την πιο γεμάτη σου στην ΕΠΣΑ και φαίνεται πως κέρδισες την εμπιστοσύνη και των δύο προπονητών που πέρασαν από την ομάδα. Πώς το βιώνεις σε προσωπικό επίπεδο και που βάζεις πλέον τον πήχη;

Προσπαθώ να απολαμβάνω το κάθε λεπτό που παίζω και ο στόχος μου είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ διεκδικώντας την κάθε ευκαιρία που μου δίνεται.

 

Ο κόσμος σας έχει στηρίξει ιδιαίτερα. Πόσο μεγάλη διαφορά κάνει σε μια ομάδα η μεγάλη στήριξη από τους φιλάθλους;

Πράγματι φέτος ο κόσμος με την παρουσία του έχει σταθεί δίπλα στην ομάδα. Νομίζω σε όλους του παίχτες αρέσει να παίζουν σε ένα γήπεδο με γεμάτη εξέδρα καθώς τα συναισθήματα είναι πιο έντονα.

 

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης;

Χρειαζόμαστε για ακόμη μια φορά την στήριξη τους για να μπορέσουμε να καταφέρουμε αυτό που μας αξίζει.