Αλέξανδρος Κινδιλίδης: Δεν θα διεκδικήσει την προεδρία!

Αλέξανδρος Κινδιλίδης: Δεν θα διεκδικήσει την προεδρία!
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 12/05/2022

 

Η σχετική ανάρτηση του προέδρου της Αθηανίδας

Φίλες και φίλοι της ΑΘΗΝΑΙΔΑΣ..
Κάποια στιγμή όλοι οι κύκλοι κλείνουν

Μετά από επτά χρόνια που υπηρέτησα το μεγαλείο της Βασίλισσας της Κυψέλης, από τη θέση του Πρόεδρου, έλαβα την απόφαση να μην διεκδικήσω τη θέση του Πρόεδρου στις ερχόμενες εκλογές.

Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα, καθότι η Αθηναΐδα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου.

Στα χρόνια αυτά έζησα πολλές έντονες στιγμές που θα μου μείνουν αξέχαστες.

Στιγμές Χαράς, λύπης, νίκης αλλά και ήττας.

Ξεχωρίζω σίγουρα την τεράστια χαρά που δώσαμε στον φίλαθλο κόσμο της Κυψέλης με τις δυο συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων, οι οποίες μας είχαν οδηγήσει στην επιστροφή μας στην Α' κατηγορία της Αθήνας.

Όμως εξίσου σημαντικό θεωρώ και το γεγονός της σταθεροποίησης της ομάδας ανάμεσα στις παραδοσιακές δυνάμεις του Αθηναϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Υπήρχαν στιγμές που μάτωσα για να επιτευχθούν οι στόχοι ,όμως οι χαρές ήταν τόσο μεγάλες που δεν μετανιώνω στιγμή για τα όσα έδωσα.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους ανθρώπους, προπονητές, παράγοντες, αθλητές και δημοσιογράφους για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και θα πω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όσους πιθανά στενοχώρησα στην πορεία μου αυτή.

Μοναδικός μου σκοπός ήταν το καλό της Αθηναΐδας.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους αντιπροέδρους μου κυρίους Τάτση και Φιλιππουπολίτη και στους κυρίους Γιώργο Φιλο ,Νίκο Μπαρμπαδήμο και Αλέκο Σταθόπουλο καθώς και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Θερμές ευχαριστίες στον πιο στενό μου συνεργάτη τα τελευταία 3 χρόνια, Μιχάλη Σπανό ,που μαζί συζητούσαμε τα πάντα για την καθημερινότητα της ομάδας.

Για το τέλος θα πω στον αδελφό μου ,Μάνο Κινδιλίδη...

Μάνο σε ευχαριστώ για όσα ζήσαμε μαζί και που ήσουν το στήριγμα μου από την πρώτη μέρα.

Εύχομαι ολόψυχα ,Καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ που θα προκύψει στις επερχόμενες εκλογές και ειδικότερα στον άνθρωπο που θα πάρει το χρίσμα του Προέδρου.

Σας ευχαριστώ όλους.

 

Με τιμή,

Αλέξανδρος Κινδιλίδης.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 00:52