×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Τέλος εποχής: Διαλύεται ο Οδυσσέας Κορδελιού!

Τέλος εποχής: Διαλύεται ο Οδυσσέας Κορδελιού!
από
στις 10/07/2017
στην ΕΠΣΜ

Δραματικές στιγμές περνά εδώ και λίγη ώρα ο Οδυσσέας Κορδελιού. Μετά από τη συνάντηση που είχαν πρώην παράγοντες της ομάδας με ουσιαστικό ενδιαφερομενο τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, Στέφανο Βογιατζή, παρουσία της διοίκησης των Νέων Οδυσσέα Κορδελιού, οι διαπραγματεύσεις και οι διαδικασίες οδηγήθηκαν σε πλήρες αδιέξοδο.

Μία υπόθεση, η οποία διαφαινόταν ότι δε θα είχε καλό τέλος, αφού άπαντες γνωρίζουν στο Κορδελιό για τα υπέρογκα χρέη του Οδυσσέα, τα οποία με προσαυξήσεις από τριάντα περίπου χιλιάδες, έχουν φτάσει τα 120 χιλιάδες ευρώ! Αξιοσημείωτο της σημερινής άκαρπης, όπως εξελίχθηκε, συνάντησης ήταν πως ο Στέφανος Βογιατζής, τον οποίον βαραίνουν τα χρέη (μαζί με άλλα μέλη της τότε διοίκησης) έθεσε "βέτο" στη συζήτηση πως οι Νέοι Οδυσσέα Κορδελιού δε θα πρέπει να ανέβουν κατηγορία και, παράλληλα, τις ακαδημίες τους να τους διαχειρίζεται η πρώτη ομάδα, ο Οδυσσέας. Οι άνθρωποι της δεύτερης ομάδας του Κορδελιού δήλωσαν μετά το τέλος της συνάντησης πως δεν υπάρχει σημείο επαφής και συζήτησης. Μοιραία, λοιπόν, η επόμενη μέρα βρίσκει τον Οδυσσέα μετέωρο, με προφανές το επόμενο βήμα να είναι το Πρωτοδικείο και η διάλυση, αφού πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να μπει μπροστά και να αναλάβει τα παλιά χρέη και τις τρέχουσες υποχρεώσεις.

Το σίγουρο είναι πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μένουν ελέυθεροι, μέχρι τέλος Αυγούστου, να επιλέξουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Περισσότερο ρεπορτάζ και αποκλειστική συνέντευξη του Στέφανου Βογιατζή, τις επόμενες ώρες από το pamebala.gr.

*ΥΓ: Αξιοσημείωτο της σημερινής βραδιάς είναι πως άπαντες, νυν και πρώην, λίγο μετά τη συνάντησή τους στα γραφεία του συλλόγου, βρίσκονται σε γνωστό καφέ του Κορδελιού, με την μόνη διαφορά ότι βρίσκονται σε διαφορετικά τραπέζια - "πηγαδάκια"...

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 22:48