«Σειρήνες» για Στρατικόπουλο

«Σειρήνες» για Στρατικόπουλο

Προβάρει τα …κυπαρισσί ο πολύπειρος άσος

από Ανδρέας Ηλιόπουλος
στις 19/08/2020

Στο στόχαστρο του Κυπάρισσου FC βρίσκεται ο έμπειρος επιθετικός Παναγιώτης Στρατικόπουλος και αναμένονται προσεχώς εξελίξεις.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον πολύπειρο σέντερ φορ και όλα δείχνουν πως θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο αειθαλής στράικερ που στο μακρινό παρελθόν κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του με τα χρώματα του ΑΟΚ, κυκλοφορούσε ελεύθερος και έρχεται να ενδυναμώσει την γραμμή κρούσης του νεοσύστατου σωματείου προσδίδοντας βάθος και ποιότητα.

 

Προετοιμασία και στο βάθος... νέες αφίξεις

Το τριφυλιακό συγκρότημα βρίσκεται σε φάση ανοικοδόμησης του έμψυχου δυναμικού που σχεδόν καθημερινά εμπλουτίζεται με νέες προσθήκες παικτών, οι οποίοι έχουν αφήσει το στίγμα τους στα μεσσηνιακά γήπεδα.

Τα «ελάφια» ενημέρωσαν πως θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στις αρχές του Σεπτέμβρη με το πρώτο ραντεβού μεταξύ παικτών και τεχνικής ηγεσίας να έχει οριστεί στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει διαρρεύσει από κύκλους της διοίκησης πως τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφικές «βόμβες», βάζοντας υποθήκη... πρωταγωνιστικούς στόχους στην παρθενική τους σεζόν στους αγωνιστικούς χώρους.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 12:21