×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Θυμίσε κάτι από... Παννεαπολικό, 4-1 τον ΑΟ Ζέα!

Θυμίσε κάτι από... Παννεαπολικό, 4-1 τον ΑΟ Ζέα!

Τη χρειαζόταν και την πέτυχε τη νίκη ο Παννεαπολικός.

από
στις 06/12/2015

Παράμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς ήττα, συνεχίζοντας με νίκη το πρωτάθλημα καθώς επικράτησε 4-1 του ΑΟ Ζέας στο γήπεδο του «Παντελής Νικολαϊδης» στη Νίκαια.

Θυμίζοντας έναν Παννεαπολικό από το... πρόσφατο παρελθόν, οι παίκτες του Ξυπολυτά κατάφεραν και ανέτρεψαν το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν πρώτοι δίχτυα στο 22' με τον Γκόβα.

Στο 43ο λεπτό, ο Τόννης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, για να κάνει την ολική ανατροπή ο Ζερτίδης από το σημείο του πέναλτι στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Με πατημένο το γκάζι μπήκαν οι παίκτες του Παννεαπολικού, με τον Ζερτίδη στο 47' να σημειώνει το 3-1, ενώ ο Χότζογλου στο 79ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα!

Διαιτητής: Μαρινάκης Κ.

Παννεαπολικός: Οικονόμου, Καρβούνης (48' Ιμβριώτης), Γεωργουδάκης, Χότζογλου, Παυλόπουλος (81' Κυπριώτης), Τόννης, Ζημινόπουλος, Μπεκάκος, Σινάνι (68' Πετράτος), Ζερτίδης, Σαριανίδης

ΑΟ Ζέας: Τσιάβος, Καλαργυρός, Σακελλαρίου Μ., Ρακιντζής (22' Κοτζαμάνης λ.τρ.), Κηπουρός, Σακελλαρίου Π., Στεφανίδης (78' Μανωλάκος), Γκόβας, Συρίγος (56' Παπουλίδης), Αλιάγας, Κουτσουράκης